iltasyazilim
Yeni Üye
1 Su bardağı çilek ??
2 Yemek kaşığı pudra şekeri
1 Paket krem şanti
1 5 Çay bardağı soğuk süt
100 ml sıvı krema
2 Kaşık labne peyniri
Herkese Merhabalar ??
Havaların ısınmaya başlamasıyla beraber canımız serin serin meyveli tatlılar istemeye başladı
Sizlere 5 dakikada hazırlayabileceğiniz nefis mi nefis mis gibi çilek kokulu dondurma lezzetinde Parfe tarifi vermek istiyorum ??
Tadı aynı çilekli max gibi oluyor Özellikle sevenlere şiddetle tavsiye ediyorum ??
Dondurma canınız istediğinde yaz & kış hazırlayabileceğiniz nefis sağlıklı dondurma parfemizin yapımına geçelim
Bu tarifi Frambuaz, Şeftali, Vişne gibi istediğiniz meyve ile de yapabilirsiniz
Kışın yapmak içinde yazdan dondurucuya meyve stoklamayı unutmayın derim ???
Çilekler temizlenir ve blender ile üzerine pudra şekeri eklenerek püre haline getirilir ??
Krem şanti 1 5 çay bardağı soğuk süt ile katılaşana kadar çırpılır
Bir kaba çilek püresi ve krem şanti alınır
Üzerine 2 yemek kaşığı labne peyniri ve krema ilave edilir ve iyice karıştırılır
İşte bu kadar ??
İstediğimiz uygun kaba streç serilir ve Parfe konulur Kapatılıp buzluğa kaldırılır
Ben sufle kaplarına streç serip yaptım
Hemde porsiyonluk daha güzel oldu Sizde istediğiniz şekilde yapabilirsiniz
? NOT: 45 Kişiliktir
Krema yoksa koymadan da yapılabilir
2 saat kadar dinlendikten sonra çıkarıp isterseniz süsleyebilirsiniz 23 dakika sonra kaplardan kolaylıkla çıkıyor
Herkese Musmutlu Hafta Sonları Dilerim ??
? AFİYET OLSUN ?
SEVGİLER
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
2 Yemek kaşığı pudra şekeri
1 Paket krem şanti
1 5 Çay bardağı soğuk süt
100 ml sıvı krema
2 Kaşık labne peyniri
Herkese Merhabalar ??
Havaların ısınmaya başlamasıyla beraber canımız serin serin meyveli tatlılar istemeye başladı
Sizlere 5 dakikada hazırlayabileceğiniz nefis mi nefis mis gibi çilek kokulu dondurma lezzetinde Parfe tarifi vermek istiyorum ??
Tadı aynı çilekli max gibi oluyor Özellikle sevenlere şiddetle tavsiye ediyorum ??
Dondurma canınız istediğinde yaz & kış hazırlayabileceğiniz nefis sağlıklı dondurma parfemizin yapımına geçelim
Bu tarifi Frambuaz, Şeftali, Vişne gibi istediğiniz meyve ile de yapabilirsiniz
Kışın yapmak içinde yazdan dondurucuya meyve stoklamayı unutmayın derim ???
Çilekler temizlenir ve blender ile üzerine pudra şekeri eklenerek püre haline getirilir ??
Krem şanti 1 5 çay bardağı soğuk süt ile katılaşana kadar çırpılır
Bir kaba çilek püresi ve krem şanti alınır
Üzerine 2 yemek kaşığı labne peyniri ve krema ilave edilir ve iyice karıştırılır
İşte bu kadar ??
İstediğimiz uygun kaba streç serilir ve Parfe konulur Kapatılıp buzluğa kaldırılır
Ben sufle kaplarına streç serip yaptım
Hemde porsiyonluk daha güzel oldu Sizde istediğiniz şekilde yapabilirsiniz
? NOT: 45 Kişiliktir
Krema yoksa koymadan da yapılabilir
2 saat kadar dinlendikten sonra çıkarıp isterseniz süsleyebilirsiniz 23 dakika sonra kaplardan kolaylıkla çıkıyor
Herkese Musmutlu Hafta Sonları Dilerim ??
? AFİYET OLSUN ?
SEVGİLER
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız