D dagcı Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,900 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 68 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 8 Ağu 2024 #1 Çilekli Pudingli Bisküvili Kup Tanımı İçin Malzemeler 1 paket Dr. Oetker çilekli puding 2 su bardağı süt 1 ,5 su bardağı su 8 adet burçak bisküvi Çilekli Pudingli Bisküvili Kup Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Pudingi tencereye dökelim ,suyu, sütü ekleyelim . Kıvam alana kadar pişirelim . Bisküvileri ikiye kırarak kupların tabanına hisse edelim. Üzerine pişirdiğimiz dr oetker çilekli pudingi hisse edelim. Üzerini dileğe nazaran süsleyelim . Afiyet olsun .Suyu ben rengi daha duru olsun diye koyuyorum ,çok nefis hafif bir tatlı oluyor afiyet olsun. Bu tanım Dr. Oetker pudingli tarifler yarışına katılmıştır. Sen de katıl ödül kazanma bahtı yakala. Çilekli Pudingli Bisküvili Kup Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Çilekli Pudingli Bisküvili Kup Tanımı İçin Malzemeler 1 paket Dr. Oetker çilekli puding 2 su bardağı süt 1 ,5 su bardağı su 8 adet burçak bisküvi Çilekli Pudingli Bisküvili Kup Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Pudingi tencereye dökelim ,suyu, sütü ekleyelim . Kıvam alana kadar pişirelim . Bisküvileri ikiye kırarak kupların tabanına hisse edelim. Üzerine pişirdiğimiz dr oetker çilekli pudingi hisse edelim. Üzerini dileğe nazaran süsleyelim . Afiyet olsun .Suyu ben rengi daha duru olsun diye koyuyorum ,çok nefis hafif bir tatlı oluyor afiyet olsun. Bu tanım Dr. Oetker pudingli tarifler yarışına katılmıştır. Sen de katıl ödül kazanma bahtı yakala. Çilekli Pudingli Bisküvili Kup Tanımı Fotoğraflı Yapılışı