Son Konu

çocuk işte

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
çocuk işte ​ &quot apartmanın bahçesinde; ercaaaan (yırtınarak) ne var benim annem var ya, ishal oldu apartmanın üstteki katlarından bir çığlık duyulur altı yaşındaki fırat ile kutay resim yaparken konuşmaktadır: fırat: eve gidince abimin boyalarıyla boyiycam bu resmi kutay: ne renge boyiycan? fırat: beyaz kutay:ii de oolum beyaz görünmez ancak fırat: tamamlanmış o* abim görmesin diye 5 yaşında iki velet: saat kaç? 3045 uff çok geç olmuş, annem kızacak ben eve gidiyom yuvada yanyana tuvalete girmiş biri kız biri erkek çoçuk; (gerçektir) k: sen çişini nasıl yapıyosun ? e: benim pipim var , sen nasıl yapıyosun ? k: benim kutum var e: ( biraz düşündükten daha sonra ) ayşeee bakiim kutunaa k: hayır berkay! e: öğretmenim ya, ayşe kutusunu göstermiyo, merak ettim ne var bunda yaaaaaaaa! sokakta ,bir oyun ortaminda ; cocuk 1: ben eve gidiyom,babam gelmistir cocuk 2: benim babam daha once gelmistir çocuk 1: hayir benim babam gelmistir çocuk 2: hayir benimki! Bu böyle gider sokaga pahalica bi otomobil park etmiscocuklar etrafinda dolanip bakiyolar ama kimse dokunmuyo arabaya (normalde camina yapisip icine de bakarlar)muhtemelen arabanin sahibi sırası gelmişken ellesmemeleri icin tembihlemisbirazcık daha sonra orda o sirada olmayan bi cocuk daha geliyo uff süper otomobil lanben de böyle alcam calisinca dokanma oglum arabaya sanane lansenin mi arabaniz? dokanma oglum,sahibi kiziyo al iste dokunuyom ne var? saahibiiiiii! neyin sahibi ulan saklambaç oyunu sırasında: ebe: oldumuuuuu? saklananlar: olduuu lakin dedemin arabasının orayı arama tarihin derinliklerinden bir durum olup,olayın kahramanları sevgili olup demin daha anasınıfı veledidirlerkız ,erkeğin peşinden erkekler tuvaletine gelir ve hatta içeri girmeye yeltenir erkek:yahu kızım ne diye peşimden geliyosun?çükümü mü görcenörtmene şikayet etcem seni ben kız:gelirim ast sevgilim yok misin sen? erkek:gelmeaaaaörtmene dicem seni kız :hele bi de o vakit serdar ın çükü yamukmuş dicem bi düşün istersen geliyim mi gelmiyim mi erkek:ühüüüeaaaagel çok kötüsüüüean ühüüü kız:ehi ehhhiii plajda şapa şupa suyu döven iki çocuk sabahtan taniştilar öğleden sonradan: derin sana bişey sorcam ne sorucan? söyle; yil mi daha uzun yıl mi? ayni ikisi de begüm yaa hayir, birisi daha uzun sen beni kandiriyosun akilsiz misin sen? ayni işte ayni olsa ikisi pat diye olmazdi fakat derin niçin var diğeri o vakit? bak* senin memen var ama göğsün de var ayni işte onun gibi derinnn* sen onlari ayni mi saniyosun? evet, ayni hiç de bi defa şu anda meme büyücek onlar göğüs olucak akilsiz söyle derhal sene mi uzun yil mi? annee abim nerde bişe sorcam ona? cem: yaş 6 ilayda: yaş 5 *montunu bana versene ben giyiyim birazcık *hayır be aptal! kız montu bu sen giyemezsin! *ee noluyo kız montu olunca? *bunu giyersen memelerin çıkar bak sonra! *salak! çıksa seninki çıkardı! benzer yuvada öğrenim görebilen 5 yaşındaki bir erkek çocuğu ile yeniden benzer yaştaki bir kız çocuğu aralarında geçen diyalog: gamzeee sen büyüyünce ne olacaksın? hamile olcam ben, sıktı bu oyuncak bebeklerle evcilik oynamak gerçeğini istiyorum ben! ahaha salak seni! sensin o, pis! sen ne olacaksın ama? kovboy olcam ben ıyyyy niçin? hiç yıkanmamak için yıkanmazsan popon kirli kokar salak! o vakit sen hiç yıkanmıyorsun yaaaaa ühühühü aynı sınıfta okuyon iki çocuk sivil hayatta oyun oynamaktadır aptal, aptal nasıl yendim ama seni sen bana küfür ettin seni yarın örtmene söylicem lütfen söyleme lafımı geri aldım banane banane sayıLmaz :n028::n028::n028:  

Üst Alt