M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 7 Kas 2023 #1 Çocuklara Pankek Tanımı İçin Materyaller 1 yumurta Yarım su bardağı şeker Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı süt 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilin Alabildiği kadar un (kek kıvamında olacak) Çocuklara Pankek Tanımı Yapılışı Yumurta şeker çırpılır üzerine sıvı yağ ve süt ek edilir. Biraz daha çırptıktan sonra un ,vanilin ,kabartma tozu eklenir. Tekrar karıştırılır kek kıvamına gelince, krep tavasında ister büyük yuvarlaklar yapın ister küçük daha diğer form verebiliyorsanız deneyin derim Ben ayıcık formu verdim çok sevdi çocuklar.
Çocuklara Pankek Tanımı İçin Materyaller 1 yumurta Yarım su bardağı şeker Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı süt 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilin Alabildiği kadar un (kek kıvamında olacak) Çocuklara Pankek Tanımı Yapılışı Yumurta şeker çırpılır üzerine sıvı yağ ve süt ek edilir. Biraz daha çırptıktan sonra un ,vanilin ,kabartma tozu eklenir. Tekrar karıştırılır kek kıvamına gelince, krep tavasında ister büyük yuvarlaklar yapın ister küçük daha diğer form verebiliyorsanız deneyin derim Ben ayıcık formu verdim çok sevdi çocuklar.