Son Konu

çok dertliyim aslında her şey kötüye gidiyor

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
her şeyi başından sonuna açıklama yapmak istiyorum herkes anlasın neydim ne oldum bazı arkadaşlarımız çok tepki göstermişlerdi haktır sana gibisinden şeyler söylediler kimileri de deneyin bir şey olmaz gibisinden fakat şöyle bir hakiki var unutamıyorum o ilk gün bana geldiği gibi gayet barışçıl ve cana yakın oluşu o an aklıma geldikçe bitiyorum resmi olarak bitmiş gibi hissediyorum bunları yazarken zaten hiç iyi değilim

neyse birincil tanışmamızdan başlayayım ben bir sözlük yazarıyım(hangi sözlük diye sormayın anonim kalsın ismi) 6 senedir o ortamda bulunduğum için ne muhabbetler döner ustasıyımdır baya trollük yaparım sürekli hiç konuşmadığım yazarlara bulaşır gıcık eder sinir eder bırakırım daha sonra onla konuşmayı vsvsvs neyse işte o da onlardan biriydi ama o diğerleri gibi değildi bana söz geçiremeyeceğini anladığı süre dostça yaklaşmaya başladı sonra işte ufaktan böyle tanışmalara falan başladık o ismini söyledi ben ismimi söyledim falan 23 gün değin sözlük aracılığıyla konuştuk sonra sosyal ağ hesabın ya da sana ulaşabileceğim bir şey var mı diye sordu sosyal medya kullanmıyorum ve hem sana güvenmiyorum dedim telefon numaranı ver konuşuruz oradan dedi tekrar tersledim bu tersleme sonucunda 2 saat dek uğraştı durdu ve sonunda benden numarayı aldı (yakarma yok biraz güven depo etme için uğraştırdım) ben bunun kız olduğuna öyle inanmıyordum açıkçası fakat numaramı verir vermez 2 dk sonradan kız mesaj attı sonunda diye o gece pek heyecanlıydım fakat neleri ne ara konuştuk hiç hatırlamıyorum tek hatırladığım şey o gece birazcık pozitif yorgun hissettiğim için erken yattık konuştuk fakat baya emrindeki ben tekrar dedim ya bir takım yaptığım hatalar var diye işte o birincil hatayı o zaman yapıyorum Seven ilgili bir kıza (bilhassa benimle baya ilgili olan birine) biz arkadaşız diye rest çektim resmen ertesi gün lakin bağlı bu birincil hafta çok güzeldi ne olursa olsun biraz kalbini kırdım fakat hiç kırılmamış gibi konuştu benimle

bu birincil haftanın sonralarında tekrar aramız fazla iyiydi hatta sözlükten diğer bir kişiyle konuşuyorduk o da asosyal bir kız dedim ben seni bu bataktan çıkaracağım diye acı çekme dedim ona o yüzden bize katıl dedim bak ben sen o gayet iyi arkadaşlar oluruz dedim kız reddetti daha sonra buna bizimkinden bahsettim işte şu kız var aramıza katalım hem sıkılmayız ayrıca de 3 bir arkadaşımız olur diye (cümleye uyarı ederseniz seven bir kızın gözünden ne değin aşağılık bir şey söylemişim anlarsınız) kızın cevabı çok sert oldu '' BENİMLE TANIŞMAK İSTEMEYEN BİRİNE NOLUYOR DA BAŞKALARIYLA KONUŞMAK İSTİYOR '' bu cümlesi bile içimdeki acıyı körüklüyor inanın oysa neyse bu vb olaylardan sonraki hafta burada aramıza soğukluk giriyor 3 hafta yani konuşurken pat diye bir arkadaşıyla çekindiği devlete ait atıyor sarılıyorlar böyle falan sonra onunla ilgilenen birisinden bahsediyor falan kıskandığımı hissettim o an bildiğiniz bittim orada daha sonra o konuyu kapatıp babasından açtı konuyu babası azıcık dar görüşlü kimse biri olunca sorun çıkartıyor yan onlardan bahsetti sonradan uykularımız geldi uyuduk ama o gece beni hiç uyku tutmadı biliyor musunuz? ağladım bir gece her tarafında efendiler sadece ağladım madem böylece dedi içimdeki ses bana '' 23 gün konuşmayacaksın değerini anlayacak '' dedi ve yaklaşık olarak 1 hafta konuşmadım onla inat ettim gerçekten keza de çooookkkk neyse geçti bir hafta yazıyorum naber nasılsın diye tersledi uç muhabbetini artık sevmiyorum deyip engelledi whatsapp'dan telefonla aradım falan konuşmaya çalışıyorum onla dinlemedi daha sonra aradım hiç açmadı takriben 2 hafta engelli kaldım daha sonra 2 haftanın sonunda barıştık ve ona aleyhinde neler hissettiğimi anlattım falan gerisini öyle ya da böyle biliyorsunuz ona aleyhinde ilgili olduğumu önemli olduğumu hissettirdim hissettirmeye çalıştım ve geldik bu günlere şu anda seni sevmiyorum başkasından hoşlanıyorum dedi biliyor musunuz böylesine bir kız platonik aşk yaşıyor? hatta sordum sınıftan arkadaşın mı falan diye değil dedi hemşire dedi bir takım şeyler fiilen çok canımı sıkıyor baylar nerelerden nereye geldik olur ya öncelikle hatalıydım ama katiyen onun gururunu incitecek hiçbir şey yapmadım ona affeden taraf her zaman o oldu defalarca ben özür diledim ondan zarar görmesini istemiyorum acı çekmesine de dayanamam ben onun napacağım baylar? kızla şuan 2 dost gibiyiz sahiden çok seviyorum onu takviye edin ne söylesem dinlemiyor bundan böyle

Üst Alt