Son Konu

Çok güzel Anlamlı Küçük Mesajlar

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Çok hoş Manalı Minik Mesajlar Kısa Ufak Mesajlar Manalı Küçük Mesajlar Merhaba Sevgili Melek'ler gün içinde sizlere çok güzel kardeşlik mesajları sunmuştuk Derhal ise yine güzel ve anlamı daha da güzel olan ufak sözler içeren manalı minik mesajlar paylaşıyoruz arkadaşlarım Bizden bu konuda rica da yer alan tüm ziyaretçi arkadaşlarımızı bu sayfamıza ziyafet ediyor ve sizleri ilgili sözler ile başbaşa bırakıyoruz 1549101868 1549101868 cokguzelanlamlikucukmesajlar5c556b3056337cokguzelanlamlikucukmesajlar5c556b3056337 cokguzelanlamlikucukmesajlar5c556b3056337 Bir minik Aşk içimdeki Sana Büyüttüğüm Senin için Suladığım Bir Duygu Benimkisi Minik kalbime Büyük Hafrlerle yazdım Adını Adın kalbimde hayalin Gözlerimde Aşkım Küçük Sünyamın içinde Koskocaman Bir Sevgisin Bebeğim Aşk Yaş tanımaz Minik Büyük hangi Yaşta Olursan ol Kalbin Sevmeyi biliyorsa Aşk Kaide tanımaz Küçüğüm Seviyorum Seni bebeğim özlüyorum Seni Hasretinle Prangalar vurdum Küçük kalbime Bekliyorum Seni Sigaramdaki Nefeslerimin Büyük Umutları Bedenim içindeki Ufak kalbimin Büyük Umutlarısın Gerçek Sevgi Minik Duyguların Büyümesiyle Çoğalır Sendeki ben Gibi Bebeğim Ufak Umutlarım var benim Seninle Minik hayallerim Var Sana Olan Sevgimle Ufacık Ellerini özledim Küçüğüm benim Küçük Hataları Büyütme Sevgilim Ufak Dünyama Büyük umutlar ver sevgilim Aşk Sayfamı yeniledim Seninle yeni bir dünya Kurdum kendime minik lakin huzurlu seninle Bükemez Bileğimi Zalim yaşam ismini Yazmışım kalbime Mutlu Görünmek için Hayal ediyorum Seni Acımasız yaşam Minik Umutlarımı ALsada Seni Alamaz Hayatımdan Bebeğim Yaşanacak EN büyük Mutlulukların Sahibisin Yaşanacak En büyük Dertlerin Gerisindesin Aşkım Dertler benim Sevinçler Seninle Olsun Minik meleğim Benim kalbim fabrika Çıkışlı Değil bebegim benim Kalbim Seninle işlenmis ALLAH vergisi Birtanem Yaşanan Bütün Büyük Küçük Mutluluklar Seninle Olsun Yaşadığım Sevinçlerin Adı Sen ol Aşkım Güzellikleri Seninle Acıları Dertlerimi dışarı giden gemilerde bıraktım ve yatım gemileri senin için geldim mutlu olmak için seni sevdim Seni Düşünürken gözlerim parlıyor seni hayal ederken kalbim yerinde duramayan atıyor seni seviyorum aşkım Hayata Karşısında Asi Duygularımın Sahibisin Kalbimdeki Hayata isyan eden sesimsin bebeğim Gül Sadece benim için Hayat Sev Acımasız olan Hayata Aleyhinde Sev! ben Seni ben Seni Severken Tüm Dertlerimi Attım hayatımın gerisine umut dolu sözlerimsin ufak kalbimin tej sahibisin güzel sözlerimin rengisin seviyorum seni birtanemsin Aşk Kitabıma Yazılmış En güzel isimsin hayatımı Adadığım Birtanemsin Canımın Canı Minik Kalbimin Atar Damarısın, Sen Benim Dünyamın Nefes Alışısın minik Sevgiler büyük aşkları büyük aşklar ise destanları yazan yarınımı bekliyorum seninle minik sevgiler büyüttüm senin için kalbimde Damarlarımdaki Kan, Sözlerimdeki ilahsın! hayatımda tek! Yaşamaya Değersin bebeğim Seninle 1 Saat yetiyor Herşeyi unutmaya yalnızca güL bana ozaman seviyorum seni de bana! senin için yaşıyorum bu dünyada Sen Bir Güzelliğin En Zerafetli Gösterisi Sen Güzel Sözlerin En Anlamlısı Sen hayatımın Anlamı, Hayatımın Manası Olmuşsun bebeğim Ne yazılar ne sözler yetmez Seni Anlatmaya Minik Hayallerim Bitmez yalnız Odamda Seviyorum Seni esir kalmışım kalbine sevmez beni senden başka kimse küçülen umutlarımın artan yarınlarısın aşkım Hayat Bir zulüm Seviyorum Seni Delice, Minik kalbim Ellerinde hadi çek beni kendine Hayatımda Seveceğim tek İnsansın, hayatımda yarınlarımı vereceğim umutlarımsın Kesin Olki Bu Yürek Bir Sende hayat Buldu Bir Sen Bu kalbi Durdurursun Bebeğim  

Üst Alt