Son Konu

cok komik fıkralar

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Oğretmen derste Ali'ye sorar: İngiltere nerededir? Ali: Bilmiyorum, oğretmenim Oğretmen: Git evdekilere sor, yarın tekrar soracağım Ali eve gelir ve
babasına sorar Babasi: Tam olarak bende bilmiyorum nerde diye, ama cok uzakta olamaz, cunku bizim şirkette bir tane İngiliz calışıyor, işe yuruyerek geliyor
Universite son sınıf oğrencisi yazılı sınavından kalınca doğru hocasına gider: Siz sınıfta bırakarak hayata atılmamı onluyor ve beni cezalandırıyorsunuz İşin bu yanını hic duşundunuz mu?Tabii duşundum Hocanın gorevi bilgiyi olcmek, yeterli olmayanı sınıfta bırakmak değil mi?İyi O zaman size bir teklifim var Bir soru da ben size soracağım Doğru cevabı verirseniz, ben kotu notumu kabul edip sınıfta kalacağım Bilemezseniz, notumu duzeltecek ve sınıfı gecirteceksiniz (Hocanın keyfi yerinde Teklifi kabul eder) Ve oğrenci sorar: Yasal olup, mantıklı olmayan nedir? Mantıklı olup,
yasal olmayan nedir? Ve de ne mantıklı ne de yasal olmayan nedir?Hoca uzun uzun duşunur ama cevabı bulamaz İddia gereği oğrencisine iyi not vererek sınıfı gecirir Ama aklı da soruda kalır Sonunda sınıfın en iyi oğrencisini cağırır, olayı anlatır ve sorunun yanıtını bilip bilmediğini sorar Oğrenci hemen cevap verir: Siz 65 yaşındasınız ve 23 yaşında bir kadınla evlisiniz Bu yasal ama mantıklı değil Karınızın 25 yaşında bir sevgilisi var Bu mantıklı ama yasal değil Siz karınızın sevgilisini, zayıf alıp sınıfta kalması gerekirkeniyi not verip mezun ediyorsunuz Bu da ne mantıklı, ne de yasal

Kucuk Ali okula başladığından beri her gun ogretmeni Aysel hanıma gidip, Oğretmenim beni yanlış sınıfa koydunuz, benim yerim birinci sınıf değil, ablam ucuncu sinifta ama ben en az onun kadar akıllıyım, hic olmazsa beni ucuncu sınıfa alındiye şikayet edermiş Bundan sıkılan Aysel ogretmen bir gun Ali'yi kaptığı gibi okul mudurune cıkmış ve olayı anlatmış Okul muduru: Pekidemiş, Bu cocugu bir imtihan edelim, yeri ucuncu sınıfsa o sınıfa koyalımve baslamış sorgulamaya, Iki kere iki? Ali hemen Dortdemiş, Sekiz kere dokuz?Ali hemen Yetmis iki demis, Kac mevsim var?Ali hemen Dortdemis Bu sirada Aysel hocada Musaade ederseniz bir kac soruda ben sorayimdemis ve sormus: Soyle bakalim Ali, ineklerde dort tane ama bende iki tane var, bu nedir?Ali hemen Ayakdemis, Aysel hoca sormuş Peki senin pantolonunda olupta benim pantolonumda olmayan şey nedir?Ali hemen yanitlamis Cep Bunun uzerine Aysel hoca donmus mudure, Uce koyalım hocamdiyecekken Mudur, Aysel hocanin sozunu kesmiş, Hocam, bu cocugu uce degil beşinci sınıfa koyalım, zira son iki suale ben doğru cevap veremedim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt