B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 23 Haz 2023 #1 Komik hacivat ve karagoz oyunları Sayfamızda komik Hacivat ve Karagoz diyalogları bulabilirsinizFarklı diyalogları sizler icin aşağıda paylaşacağız mutlaka okuyun keyif alacaksınız imagescokkomikhacivatvekaragozoyunlari5ad11216bf231 Hacivat Karagoz Oyunu (Karagoz Okumaya İkna Oluyor) HACİVAT – Hoş geldin Karagoz’um, arkadaşım KARAGOZ – Hoş bulduk, Hacı Cavcav adaşım HACİVAT –Yahu Karagoz’um biz seninle adaş mıyız? KARAGOZ – Ben nereden bileyim neyiz, adaş mıyız, dadaş mıyız? HACİVAT – Karagoz’um aynı ismi taşıyanlara adaş, Erzurumlulara dadaş denir KARAGOZ – Onları bilmem ama peynir ekmekle karpuz cok guzel yenir HACİVAT – Karagoz’um yemeğe olan duşkunluğun okumaya da olsa her şeyi bilirdin KARAGOZ – Sen de şunu bilseydin keşke Hacı Cavcav “Ac ayı okumaz HACİVAT – Dostum o sozun doğrusu “Ac ayı oynamaz olacaktı KARAGOZ – Sen karpuzu ver ayıya, bak nasıl oynuyor gorursun HACİVAT –Karagoz’um sana okumanın faydalarından bahsetmek istiyorum KARAGOZ – Sen karpuzdan bahset daha iyi, okuyunca karnımız mı doyacak sanki? HACİVAT – Karagoz’um yemeye icmeye olduğu kadar okumaya da ihtiyacımız var KARAGOZ – Okursam, bana karpuzlu peynirli bir sofra kuracak mısın Hacı Cavcav? HACİVAT – Karagoz’um okursan daha iyi duşunursun KARAGOZ – Bir de guzel yemek gorunce uşuşursun HACİVAT – Karagoz’um okursan daha guzel cumleler kurarsın KARAGOZ – Leblebiden fazla yeme, cok cabuk susarsın HACİVAT – Oyle deme Karagoz’um bazen bilgiye de susarsın KARAGOZ – Tazesinden vazgecme sakın, bayat yersen kusarsın HACİVAT – Karagoz’um okuma zihni acar, sıkıntıdan kurtarır KARAGOZ – Hacı Cavcav, lahmacun koku sacar, gozumu parlatır HACİVAT – Karagoz’um okursan konuşman gelişir KARAGOZ – Limon gorunce senin de yuzunun şekli değişir HACİVAT – Karagoz’um okursan bilgin ve gorgun artar KARAGOZ – Parasını odersen eğer manav da karpuzları tartar HACİVAT – Cok okumak, hayattaki başarımızı yukseltir KARAGOZ – Kahvaltıya katılman da sofradaki kaşarımızı eksiltir HACİVAT – Karagoz’um okumak duşunceleri olgunlaştırır KARAGOZ – Halı, kilim dokumak da keseyi dolgunlaştırır HACİVAT – Karagoz’um ben kitabı satır satır suzerim KARAGOZ – Hacı Cavcav bende sıkılınca mahalleyi gezerim HACİVAT – Karagoz’um kitapcıya gidip kendime yeni kitaplar alacağım KARAGOZ – Ben de zıpkınla balık avlamak icin derinlere dalacağım HACİVAT – Kitap anlayışımızı ve konuşmamızı kuvvetlendirir KARAGOZ – Izgaradan damlayan yağlar da mangalı alevlendirir HACİVAT – Kitap okuma kelime hazinemizi zenginleştirir KARAGOZ – Tereyağı da karışık tostun uzerinde ne guzel erir HACİVAT – Karagoz’um bırak artık şu yemeyi icmeyi KARAGOZ –Doydum zaten Hacı Cavcav şimdi okuyalım biraz HACİVAT –Karagoz’um anladın demek okumanın esasını KARAGOZ – Bilmeyen mi var Hacı Cavcav, okumanın faydasını HACİVAT – Karagozum unutma bilmemek değil, oğrenmemek ayıp KARAGOZ –Hacivat’ım yazık boşa gecti bunca zaman, buyuk kayıp HACİVAT – Atasozu, bilmece, okurum gunduz gece KARAGOZ – Elliyi gecmiş olsa da yaşın, bilgi ile dolar başın HACİVAT – Hikayeler, romanlar, şiirler, masallar KARAGOZ – Okuyan oğrencilerin geleceği ışıldar HACİVAT – Onlar yazmasaydı nasıl edinirdik kıymetli bilgileri? KARAGOZ – Okumadan anlayamazdım gezegeni, evreni HACİVAT – EYY HAYİ HAK, perde kurduk, ışık yaktık, Oyunumuz golge hayal KARAGOZ – Gerceğin aynasıdır bu perde, sanılmaya martaval HACİVAT – Bu perde başka perde, Golge oyunu perdesi KARAGOZ – Bu gunluk yeter kapanıyor Hacivat’la Karagoz’un perdesi
Komik hacivat ve karagoz oyunları Sayfamızda komik Hacivat ve Karagoz diyalogları bulabilirsinizFarklı diyalogları sizler icin aşağıda paylaşacağız mutlaka okuyun keyif alacaksınız imagescokkomikhacivatvekaragozoyunlari5ad11216bf231 Hacivat Karagoz Oyunu (Karagoz Okumaya İkna Oluyor) HACİVAT – Hoş geldin Karagoz’um, arkadaşım KARAGOZ – Hoş bulduk, Hacı Cavcav adaşım HACİVAT –Yahu Karagoz’um biz seninle adaş mıyız? KARAGOZ – Ben nereden bileyim neyiz, adaş mıyız, dadaş mıyız? HACİVAT – Karagoz’um aynı ismi taşıyanlara adaş, Erzurumlulara dadaş denir KARAGOZ – Onları bilmem ama peynir ekmekle karpuz cok guzel yenir HACİVAT – Karagoz’um yemeğe olan duşkunluğun okumaya da olsa her şeyi bilirdin KARAGOZ – Sen de şunu bilseydin keşke Hacı Cavcav “Ac ayı okumaz HACİVAT – Dostum o sozun doğrusu “Ac ayı oynamaz olacaktı KARAGOZ – Sen karpuzu ver ayıya, bak nasıl oynuyor gorursun HACİVAT –Karagoz’um sana okumanın faydalarından bahsetmek istiyorum KARAGOZ – Sen karpuzdan bahset daha iyi, okuyunca karnımız mı doyacak sanki? HACİVAT – Karagoz’um yemeye icmeye olduğu kadar okumaya da ihtiyacımız var KARAGOZ – Okursam, bana karpuzlu peynirli bir sofra kuracak mısın Hacı Cavcav? HACİVAT – Karagoz’um okursan daha iyi duşunursun KARAGOZ – Bir de guzel yemek gorunce uşuşursun HACİVAT – Karagoz’um okursan daha guzel cumleler kurarsın KARAGOZ – Leblebiden fazla yeme, cok cabuk susarsın HACİVAT – Oyle deme Karagoz’um bazen bilgiye de susarsın KARAGOZ – Tazesinden vazgecme sakın, bayat yersen kusarsın HACİVAT – Karagoz’um okuma zihni acar, sıkıntıdan kurtarır KARAGOZ – Hacı Cavcav, lahmacun koku sacar, gozumu parlatır HACİVAT – Karagoz’um okursan konuşman gelişir KARAGOZ – Limon gorunce senin de yuzunun şekli değişir HACİVAT – Karagoz’um okursan bilgin ve gorgun artar KARAGOZ – Parasını odersen eğer manav da karpuzları tartar HACİVAT – Cok okumak, hayattaki başarımızı yukseltir KARAGOZ – Kahvaltıya katılman da sofradaki kaşarımızı eksiltir HACİVAT – Karagoz’um okumak duşunceleri olgunlaştırır KARAGOZ – Halı, kilim dokumak da keseyi dolgunlaştırır HACİVAT – Karagoz’um ben kitabı satır satır suzerim KARAGOZ – Hacı Cavcav bende sıkılınca mahalleyi gezerim HACİVAT – Karagoz’um kitapcıya gidip kendime yeni kitaplar alacağım KARAGOZ – Ben de zıpkınla balık avlamak icin derinlere dalacağım HACİVAT – Kitap anlayışımızı ve konuşmamızı kuvvetlendirir KARAGOZ – Izgaradan damlayan yağlar da mangalı alevlendirir HACİVAT – Kitap okuma kelime hazinemizi zenginleştirir KARAGOZ – Tereyağı da karışık tostun uzerinde ne guzel erir HACİVAT – Karagoz’um bırak artık şu yemeyi icmeyi KARAGOZ –Doydum zaten Hacı Cavcav şimdi okuyalım biraz HACİVAT –Karagoz’um anladın demek okumanın esasını KARAGOZ – Bilmeyen mi var Hacı Cavcav, okumanın faydasını HACİVAT – Karagozum unutma bilmemek değil, oğrenmemek ayıp KARAGOZ –Hacivat’ım yazık boşa gecti bunca zaman, buyuk kayıp HACİVAT – Atasozu, bilmece, okurum gunduz gece KARAGOZ – Elliyi gecmiş olsa da yaşın, bilgi ile dolar başın HACİVAT – Hikayeler, romanlar, şiirler, masallar KARAGOZ – Okuyan oğrencilerin geleceği ışıldar HACİVAT – Onlar yazmasaydı nasıl edinirdik kıymetli bilgileri? KARAGOZ – Okumadan anlayamazdım gezegeni, evreni HACİVAT – EYY HAYİ HAK, perde kurduk, ışık yaktık, Oyunumuz golge hayal KARAGOZ – Gerceğin aynasıdır bu perde, sanılmaya martaval HACİVAT – Bu perde başka perde, Golge oyunu perdesi KARAGOZ – Bu gunluk yeter kapanıyor Hacivat’la Karagoz’un perdesi