B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 31 May 2023 #1 Kızlarda ilk baktığım sey nedir biliyormusun? Onların bana bakıp bakmadıklarıdır Turkum, Doğruyum, Calışkanım İyi gelirli bir bayanla evlenmek istiyorum Evlenme Uzun bir pazarlıktır Ağlama sevgilim ıslanıyorum Yazılıdan sıfır aldım ama onemli olan katılmaktı Herkes iyiliğimizi istiyor ama vermiyeceğiz işte Dal ruzgarı affeder ama kırılmıştır bir kere Bir erkek en cok sevgilisini, en iyi karısını, en uzun annesini severmiş İnsanlar uce ayrılır Sayı saymasını bilenler ve bilmeyenler Ruhunuzu satmayın! Kiralayın Olum korkusu surekli değil mezarda biten gecici bir duygu Benim icin hayatta 8 onemli sey vardır: Pamuk prenses ve yedi cuceler Dunya delikanlı olsaydı, yuvarlak olmazdı Kurtlardan teklif geldi Suruden ayrılıyorum Papağanımı konuşması icin terorle mucadeleye verdim Sonuctan memnunum Sigara icen birini opmek kulluk yalamaktan farksızdır Yuce şeytan sen bizim sevaplarımızı bağışla! Birinin bana Seni seviyorumdemesinden cok KORKUYORUM! Her turlu iyi niyet itina ile suistimal edilir Butun kadınlar guzeldirlafı surumden kazanmak isteyen erkeklerin uydurmasıdır Ayrılık icimde bir kor, her gun sobayı tutuşturuyorum Tecrube yenilen kazıkların bileşkesidir İnsan icat oldu Ekoloji bozuldu Atalararımız zamanında Orta Asya'dan cıkıp da ters yone gitselerdi, şimdi Japon olurduk Allah seni mutluluk yağmuru altında şemsiyesiz bıraksın Bakarsan bağ olur, bakmazsan goremezsin Kumarda kazanmanın tek yolu oynamamaktır Şiddete karşı savaş acın! Şiddet yanlılarını kurşunlayın Tanrı kusursuzu yarattı ve insan kusuru Dunya yuvarlak, ozon delik Abi ne sapık bir gezegende yaşıyoruz be Elindeki tost zehirli Yeme onu! Bir Tost Kadında onemli olan ruh guzelliğidir İyi bir ruhun sahip olması gereken vucut olculeri ise 906090 olmalıdır Kim vurduya gittim gelicem! Varsayalım yokuz! Hayattaki en guzel şeyler kanun dışı, ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır Yazarların koşeleri olmasa herkes yuvarlak konuşurdu Oturduğu yerden başarıya ulaşan tek şey tavuktur Beş fincan kahve ictim Falımda uykusuzluk cıktı Yercekimini yenerseniz dunyanın yukunden kurtulursunuz Rusvet, uluslararasi para birimidir Gercekci ol imkansızı işte İlahi Azrail sen adamı oldurursun Uzat dudaklarını, kapa gozlerını, birazda eğil, acemi sevdası kızım bu, kolay değil Paranın ne onemi var Muhim olan miktarıdır Uzum uzume baka baka kararabilir, ama korle yatanın şaşı kalktığı gorulmemiştir Cevre yolunda ambulansla yarışın Azraili sinir edin Ben olumsuzum, şimdilik Kopeğiniz cok buyukmuş Cinsi nedir bunun? Aslan Karganın inadı kartal olmaya yetmez
Kızlarda ilk baktığım sey nedir biliyormusun? Onların bana bakıp bakmadıklarıdır Turkum, Doğruyum, Calışkanım İyi gelirli bir bayanla evlenmek istiyorum Evlenme Uzun bir pazarlıktır Ağlama sevgilim ıslanıyorum Yazılıdan sıfır aldım ama onemli olan katılmaktı Herkes iyiliğimizi istiyor ama vermiyeceğiz işte Dal ruzgarı affeder ama kırılmıştır bir kere Bir erkek en cok sevgilisini, en iyi karısını, en uzun annesini severmiş İnsanlar uce ayrılır Sayı saymasını bilenler ve bilmeyenler Ruhunuzu satmayın! Kiralayın Olum korkusu surekli değil mezarda biten gecici bir duygu Benim icin hayatta 8 onemli sey vardır: Pamuk prenses ve yedi cuceler Dunya delikanlı olsaydı, yuvarlak olmazdı Kurtlardan teklif geldi Suruden ayrılıyorum Papağanımı konuşması icin terorle mucadeleye verdim Sonuctan memnunum Sigara icen birini opmek kulluk yalamaktan farksızdır Yuce şeytan sen bizim sevaplarımızı bağışla! Birinin bana Seni seviyorumdemesinden cok KORKUYORUM! Her turlu iyi niyet itina ile suistimal edilir Butun kadınlar guzeldirlafı surumden kazanmak isteyen erkeklerin uydurmasıdır Ayrılık icimde bir kor, her gun sobayı tutuşturuyorum Tecrube yenilen kazıkların bileşkesidir İnsan icat oldu Ekoloji bozuldu Atalararımız zamanında Orta Asya'dan cıkıp da ters yone gitselerdi, şimdi Japon olurduk Allah seni mutluluk yağmuru altında şemsiyesiz bıraksın Bakarsan bağ olur, bakmazsan goremezsin Kumarda kazanmanın tek yolu oynamamaktır Şiddete karşı savaş acın! Şiddet yanlılarını kurşunlayın Tanrı kusursuzu yarattı ve insan kusuru Dunya yuvarlak, ozon delik Abi ne sapık bir gezegende yaşıyoruz be Elindeki tost zehirli Yeme onu! Bir Tost Kadında onemli olan ruh guzelliğidir İyi bir ruhun sahip olması gereken vucut olculeri ise 906090 olmalıdır Kim vurduya gittim gelicem! Varsayalım yokuz! Hayattaki en guzel şeyler kanun dışı, ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır Yazarların koşeleri olmasa herkes yuvarlak konuşurdu Oturduğu yerden başarıya ulaşan tek şey tavuktur Beş fincan kahve ictim Falımda uykusuzluk cıktı Yercekimini yenerseniz dunyanın yukunden kurtulursunuz Rusvet, uluslararasi para birimidir Gercekci ol imkansızı işte İlahi Azrail sen adamı oldurursun Uzat dudaklarını, kapa gozlerını, birazda eğil, acemi sevdası kızım bu, kolay değil Paranın ne onemi var Muhim olan miktarıdır Uzum uzume baka baka kararabilir, ama korle yatanın şaşı kalktığı gorulmemiştir Cevre yolunda ambulansla yarışın Azraili sinir edin Ben olumsuzum, şimdilik Kopeğiniz cok buyukmuş Cinsi nedir bunun? Aslan Karganın inadı kartal olmaya yetmez