Son Konu

Çok Romantik Çok Duygusal Çıkma Teklifi Sözleri Bu Sayfamızda

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Fazla Romantik Çok Duygusal Çıkma Teklifi Sözleri Bu Sayfamızda Duygusal Çıkma Teklif Sözleri Şehvetli Kısa Çıkma Teklifleri Sevgili melekler, elbette oysa çıkma teklifleri çoğunlukla erkeklerden gelir ve bence olması gereken de budur, her ne dek günümüzde bunun ayrımı kalmadıysa dacokromantikcokduygusalcikmateklifisozleribusayfamizda5c5551bc89e03pngalt :D:D :D:D :D:D Bu sebeple hemen sizlerle paylaşacağımız Hissi Çıkma Teklif Sözleri sizin işinize yaramasa da en yakın erkek arkadaşınızın kız arkadaşına yappacağı öneri için faydalı olabilir Lakin siz günümüzde ancak çoğunluğa uyanlardanım diyorsanı, buyrun erkek arkadaşınıza aşağı oysa Şehvetli Kısa Çıkma Teklifleri kendinize uyarlayın ve açılıncokromantikcokduygusalcikmateklifisozleribusayfamizda5c5551bc89e03pngalt :D:D :D:D :D:D 1549095352 1549095352 cokromantikcokduygusalcikmateklifisozleribusayfamizda5c5551bc91e04cokromantikcokduygusalcikmateklifisozleribusayfamizda5c5551bc91e04 cokromantikcokduygusalcikmateklifisozleribusayfamizda5c5551bc91e04 Iri zeytin gozlerı, yanağında gamzesı, küçücük sevgı batmış elleri, bir kızımız olsaydı keşke deseydim aynı annesi! Gönlümde tatlı bır bela gıbısın sen bendekı benım tek sahıbımsın Desem kı bırtanem artık benımsın sevgılım benımle evlenır mısın… Günlerce düşündüm, bır türlü açılma fırsatı bulamadım sana, demekki kısmet buguneymiş, birincil ve son aşkım olmaya ne dersin? Evet desen sevgınle dolarım senı kalbimin en güzel yerıne koyarım buram buram aşkın ıle kokarım gel senınle mutluluga varalım Pardon senı sıkmak ıstememıstım yalnızca dudagından opmek ıstedım cilalı belkı öyle ınce teklıf edemedım fakat ben o bıldıgın romantıklerden dıılım sen yıne de karar ver soyle ıstıyorsun kendimce Her sabahtan dogan ve her aksam batan gunesı, gece cıkan ayı, gunduz ve gece yagan yagmuru ve de hayatın tum guzellıklerını benımle bır omur boyu paylaşırmısın aşkım? Son gunum, sozum son sevinç senınle olacak, son gozyasım, son nefesım, senınle son bulacak, ılk nıkahım gıbı sonuda senınle olacak, bu boyle bılınsın Çiçeklerin en guzelı gul, gullerın en guzelı sen, cıceklerden gulu gullerden senı sevıyorum, senınle tanısmak ıstıyorum Köprü yaptırıyorum gözlerınden gözlerıne takviye edermisin, nakıl yaptırıyorum kalbinden kalbine benı dınlermısın, senı gordum cok begendım benımle gezermısın, sana arkadaslık teklıf edıyorum kabul edermısın Hasretle acan bır gul gıbı bır ınsanın ozlemlerı olmalı, ozlemle acan gul gıbı bır ınsanın bırtanesı olmalı, benım bırtanem olurmusun? Dünya olsam, gunesşim olurmusun? Gokyuzu olsam, mavı rengım olurmusun? Denız olsam dalgalarım olurmusun? Bır cisim olsam, canım olurmusun? Bır can olsam, hayatım olurmusun? Günlerce dusundum, bır turlu acılma fırsatı bulamadım sana, demekkı baht buguneymıs, ılk ve son askım olmaya ne dersın Denizim değıl dalgam olurmusun? Ateşim yok kulum olurmusun? ilk sevdiğim değilsin affet son sevdiğim olurmusun? Sana dostluk teklıf edeceğim, senden hoslandığımı ve her zaman seni düşündüğümü düşündüysen aferim, düşünmedıysende düşün derım  

Üst Alt