1999 tarihli Crash Team Racing'in nefis remake oyunu Crash Team Racing Nitro-Fueled, birebir özgün oyunda olduğu üzere çeşitli hile kodları içeriyor ve bu sayede oyun deneyiminizi daha da çılgın hale getirebiliyorsunuz.
Hile kodları 90'lardaki oyunların en şık yanlarından biriydi, mecmualarda falan en az 1 sahife hile kodlarına ayrılırdı Yeni oyunların da bu unutulmuş özellikleri geri getirmeye başlaması benim çok hoşuma gidiyor açıkçası. Zati Crash Team Racing Nitro-Fueled'da bulunan hile kodlarının birçok yepyeni oyundakiyle tıpkı. Elbette birkaç istisna var, mesela Spyro 2 demosunu açma hilesi yok bu oyunda.
Oyunun hileleri PS4, Xbox One ve Switch versiyonlarında çalışıyor lakin aralarında gamepad asıllı ufak farklar olduğu için tümünü farklı münferit yazalım dedim. Bu hileleri kullanmak için oyunun ana menüsündeyken her iki omuz tuşuna (L1 ve R1, LB ve RB) basılı tutmanız gerekiyor. Sonrasındaysa aşağıdaki kodları gireceksiniz.
Yalnız bilmeniz gereken bir nokta daha var, biri hariç tüm hile kodları oyunun başarımlarını devre dışı bırakıyor. Yani hile yapayım, sonra da muvaffakiyetim ve kupa kapayım diye bir talihiniz yok. Bunun tek istisnası Penta Penguin açma hilesi, zira bu karakteri açmanın tek yolu hile kodunu girmek.