bilgiliadam
Yeni Üye
Cuma Günleri İçin Arkadaşlarınıza Yollayabileceğiniz Fazla Güzel Cuma Mesajları Arkadaşa Cuma Günü Mesajları 2019 Cuma Günü Mesajları Sevgili melekler, cuma günleri cuma geceleri ibadetle aşmak istek duaları ile Allaha'a yalvarmak yanında eşi dostu da unutmamak gönüllerini edinmek gerekli Bu sayfamızda sizlere arkadaşlarınzıa yollayabileceğiniz 2019 Cuma Günü Mesajları paylaşacağızcumagunleriicinarkadaslarinizayollayabileceginizcokguzelcumamesajlari5c5565d2d3ad0alt 1549100494 1549100494 cumagunleriicinarkadaslarinizayollayabileceginizcokguzelcumamesajlari5c5565d303ed9cumagunleriicinarkadaslarinizayollayabileceginizcokguzelcumamesajlari5c5565d303ed9 cumagunleriicinarkadaslarinizayollayabileceginizcokguzelcumamesajlari5c5565d303ed9 Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine ant ederiz ama, Sana duyduğumuz gereksinim, Senin zenginliğine eşit! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün değin Bildirdiğin ve gizlediğin bütün isimlerini ve Kur'lahzaı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yapBahtı Açık Cumalar Yükü sevgi, özü hürmet, gücü uzlaşma, süsü müsamaha olan mübarek dinimizin seçtiği haftanın özel günü olan cumanı kutlarım Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizle olsun Şanslı cumalar dilerim Huzur ve güven içinde yenen kuru bir ekmek, üzüntü içinde yenen baldan daha tatlıdır Namus içinde yaşanan bir çadır, ahlaksızlığın hüküm sürdüğü bir köşkte yaşamaktan daha sevimlidir Cumanız Kutsal Olsun Cumamız mübarek dualarımız ve töbelerimiz kabul olsunSelamların en güzeli sizlerin üzerine olsun Cuma gibi günümüz var Islam gibi dinimiz var Muhammed gibi sahimiz var Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne Cumanız Kutsal Olsun Lailahe illallahtir özüm, Muhammed Mustafadir sözüm, ihlasi serif ile yikadim yüzüm Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm Bugün Cuma günüdür Dinim Islam dinidir Dinimin Islam dini olduguna, yetmis binin nisfina, mühürledim üzerine Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu bakmak için, dua eden biri var senin için Sende dua et Allah için Cumanız kutsal olsun Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin dert ortağısın Beni benden uzağa beygir, senden uzağa atma Cumanız kutsal olsun Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun Saadetler hepimizin olsun Ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun Cumanız kutsal olsun Ne yaprağınız kurusun ne gülünüz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her lahza ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ KUTSAL OLSUN!!! Selatü selaya yolladim Mevlaya, sen cümlemizin muradini ver gelecek Cuma’ya Refah ve güven içinde yenen kuru bir ekmek,endişe içinde yenen baldan daha tatldırNamus içinde yaşanan bir çadır,ahlaksızlığın hüküm sürdüğü bir köşkte yaşamktan daha sevimlidirCumanız Mübarek Olsun Kul nâfilelerle bana aralıksız olarak yaklaşır, nihayet onu severim bir kere de onu sevdim mi, bundan böyle o kulumun işiteceği kulağı olurum, göreceği gözü olurum (Kudsi Hadis) sevilen kullardan olmak duasıyla cumanız mübarek olsun Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan sevinç denen o en güzel duygu sizle olsun Uğurlu cumalar dilerim Günler bize dostların güzelliğiyle, geceler onların dualarıyla mübarek oluyorUmudumuz dostların hediyesi, duamızsa sizlerin sevgisi Cumanız mübarek olsun Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana talep ediyoruz Kuvvet ve şiddet ama kendisine has olan yüce ve büyük Allahım! Mahlukatın adedince, Zatının rızası, arşının ağırlığı ve kelimelerinin mürekkebince Hz Muhammed (sas) ve O'nun ehli ve ashabı üzerine salat eyle Cumanız Kutsal Olsun, Rabbim Yapacağınız Her Türlü İbadet Ve Taatlerinizi Kabul Eylesin