Son Konu

Cuma Gunu Kısa Mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Cuma Gunu Kısa Mesajlar

Cuma Gunu İle İlgili Kısa Mesajlar

Cumanız Mubarek Olsun, Rabbim Yapacağınız Her Turlu İbadet Ve Taatlerinizi Kabul Eylesin

Cumamız mubarek dualarimiz ve tebelerimiz kabul olsun

Cuma gibi gunumuz var İslam gibi dinimiz var Muhammed (SAV) gibi şahimiz var Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine muhur vurdum, ustune

Bugun Cuma gunudur Dinim İslam dinidir Dinimin İslam dini olduguna, yetmis binin nisfina, muhurledim ustune

Selatu selaya yolladım Mevlaya, sen cumlemizin muradini ver gelecek Cumaya

Guneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla suzulen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en guzel duygu sizle olsun Hayırlı Cumalar Dilerim

Once yollar uzanır hakka yurumek icin, tomurcuklar guller acar onu gormek icin, dua eden biri var senin icin sende dua et Allaj icin Cumanız Mubarek Olsun

Kimi zamanlar vardır en muhabbetli en uhuvvetli ve en guzel, en icten muminin bayramıdır boyle zamanlar En guzel gunun Cuma olsun Cumanız Mubarek Olsun

Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tum gonullerin dert ortağısın beni benden uzağa at, senden uzağa atma Cumanız Mubarek Olsun

Rabbim sen unutan kullarindan etme bizi,dara dusunce hatirlayan kullardan etmi bizi yuce rabbim seni her vakit anan kullardan eyle bizi Cumaniz Mubarek Olsun

Kalpler imanla, gonuller huzurla dolsun saadetler hepimizin olsun ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun Cumanız Mubarek Olsun

AnaBabasının veya ikisinden birinin kabrini her gunleri ziyaret edenin gunahları af olurHaklarını odemiş olur inş Allah cumanızı kabul ve mubarek eylesin

Cuma gunleri,duanın kabul olacağı bir an vardırCumanın gunduzu,gecesinden daha kıymetlidir Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah

Cuma gunu,gunlerin en kıymetlisi,Muslumanların bayramıdırDiğer bayram gunlerinden daha kıymetlidir Cumamız Mubarek olsun inşallah

Cumayı Cuma yapın, Yalnız Allaha inanın, Cumayı idrak edip, Ondan fazilet kapın Cumanız kutlu olsun

Cumamız mubarek dualarımız ve tovbelerimiz kabul olsun Selamların en guzeli sizlerin uzerine olsun

Üst Alt