bilgiliadam
Yeni Üye
Cuma Günü Mesajları cuma günü mesajları cuma günü mesajlari güzel mesajları sözleri cuma mesajları, cuma günü mesajı, cuma günü mesajları, cuma mesajları sms Cuma günü mesajları yeni Biliyorsunuz meleklerim cuma günü, biz müslümanlar için son derece hoş bir gün İşte bu hoş günde sevdiklerimize akrabalarımıza telefondan yada mesaj olarak gönderebileceğiniz hoş mesajları veriyoruz 1549102277 1549102277 cumagunumesajlari5c556cca1def2cumagunumesajlari5c556cca1def2 cumagunumesajlari5c556cca1def2 Cuma Günü Mesajları Bugün bayram olsun Hüzünler dönüşsün sevince Rabbim yaralarımızı sarsın Rauf adıyla Kalbimizdeki marazları gidersin Şafi namıyla Cumanız kutsal olsun! Olsun oysa, yürekler atsın Allah Allah diye Olsun oysa, aşkı Muhammed gönüllere azık olsun Olsun ancak, paramparça bu ümmet; kardeşlik bilinciyle kaynatılmış, tevhid temeli üstüne belirlenmiş, çatısı Kuran, ziyneti sünnet olan bir kaleye dönüşsün! Cumanız Kutsal Olsun Allah aşkı neler yaptırmaz ancak insana? Bir can yok, binlercesi feda olsun yoluna Cumanız Mübarek Olsun Refah yüzlere yansısın bugün Her atom kardeşliği haykırsın, karanlık yüzlere Ve yüzler Allah�a (cc) dönük olsun sadece CUMA Ey iman edenler! Cuma günü namaza çağırıldığı zaman, hemen Allah'ı anmaya koşun ve alış verişi bırakın Eğer ukala olsanız, kuşkusuz bu,sizin için daha hayırlıdır (Cuma Suresi 9) Cuma gününde makbul bir saat vardır Duasını bu saate denk getiren Müslümana Allah dilediğini verir (Hadisi Şerif) Özürsüz üç Cuma'yı terkeden kimsenin kalbin Allah mühürler (Hadisi Şerif) Güzel söz, sadakadır (Hadisi Şerif) Cumanız mübarek olsun Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ancak, Sana duyduğumuz gereksinim, Senin zenginliğine eşit! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün değin Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'anı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap Uğurlu Cumalar Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah Cuma gibi günümüz var Islam gibi dinimiz var Muhammed gibi sahimiz var Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üzerine Bugün Cuma günüdür Dinim Islam dinidir Dinimin Islam dini olduguna, yetmis binin nisfina, mühürledim üstüne Lailahe illallah üç muradim var, biri cennet, bir irmak diyarini görmek Aç cemalini göster diyarini Yeniden takvim yaprakları Cuma'yı gösteriyor,Rabbim bu kutsal gün hürmetine günahlarımızı affetme buyursunBizlere esenlik versinAhir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusunHakkımızda şanslı olan hacetlerimizi kabul buyursunSelam ve DUA ile hayırlı cumalar Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvaririm sana tekrar tekrar sana muhtacim, cemalini göster bana Cennetine gösteri et Allahim kabrimizde rahatlik, siratta selamet, tatli canimiz sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle Lailahe illallah selalar duasi için, Muhammedün Resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere derman, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim Ya Celil, etme zelil, gönder kanıt Ilahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasini ulastir, duaya açilan elleri icabete eristir Ilahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadigim zaman bu duami sana itimat ederim Selatü selaya yolladim Mevlaya, sen cümlemizin muradini ver gelecek Cuma�ya Lailahe illallah ve cellehü edasi ile, Rabbim muradimizi ver melekler duasi ile Lailahe illallah kalbimizi karartma, rizkimizi azaltma, kabrimizi, daraltma, senden baska kapi aratma, muhannete muhtaç etme Lailahe illallah imanla sabir, Muhammedün Resullullah azapsiz mezar Allahim beni bağışlama eyle, her derdimi def eyle, rizkimizi bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabini muktedir eyle Allahım! Sen'den dünya ve ahirette affetme ve sıhhat diliyoruz Her türlü semavi ve arzi felaket ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz Allahım! Bile Bile ya da bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla Bizlere acınacak şey buyur Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin Allahım! Kalb katılığından, gafletten, dalaletten, zilletten, miskinlikten, küfürden, fısktan, nankörlükten, riyadan, sadece Sana sığınırız Sen bizleri koru Şiddet yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve musibetlerle bizi imtihan eyleme Allahım! Allahım! Üstünlük vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım! Allahım! İhsan buyurduğun nimetlerini geri almandan, azabının ansızın gelip çatmasından, gazabına sebep olacak şeylerden Sana sığınırızBizlere yol göster Allahım! Allahım! Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin; Sana ayaklanma edilir, Sen bağışlar ve bağışlama edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere derman verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin Sen bizlerin dualarını kabul buyur Allahım! Allahım! Sen ölümlerin en güzeli ile bizi huzuruna al Allahım! Ölümümüzü her türlü şerden kurtulup rahata erme vesilesi yap Ya Rabbi! Allahım! Bizleri Sen'i çok zikreden, Sana çok şükreden, Sen'den çok korkan, Sana fazla itaat eden, Sana karşı saygı ile dopdolu olan, ahu efgan edip dua dua yalvaran ve durmadan Sana teveccüh eden kullarından eyle Allahım! Kimsesiz kimse değil, herkesin var kimsesi, Öksüz kaldık medet ey, kimsesizler kimsesiŞiddet ve zor ama kendisine has olan yüce ve büyük Allahım! Mahlukatın adedince, Zatının rızası, arşının ağırlığı ve kelimelerinin mürekkebince Hz Muhammed (sas) ve O'nun ehli ve ashabı üstüne salat eyle Ey Merhametlilerin en Merhametlisi! Bela ve musibetlerin sağanak sağanak üzerimize yağdığı, ardı arkası kesilmeyen depremlerle inim inim inleyip biçare kaldığımız şu günlerde, çaresizlerin yegane çaresi Sensin deyip Sana yalvarıyor, halimizi Sana arz ediyoruz Celalinden cemaline, kahrından lütfuna sığınıyoruz Bizim Rabbimiz Sensin Sen, bizleri semavi ve arzi musibetlerin eline teslim etmeyecek dek merhametlisin Bizleri her türlü kötülüklerden muhafaza buyur! Amin Cumanız Mübarek Olsun, Rabbim Yapacağınız Her Türlü İbadet Ve Taatlerinizi Kabul Eylesin