Herkese hayırlı cumalar diliyerek sizler en yeni cuma gunu mesajları ile başbaşa bırkaıyorumOzelliklesosyal ağlarda Facebook ve Twitter gibi paylaşım sitelerinde sevdiklerinizin eşiniizn ve dostlarınızın Cuma gununu kutlamak icin aşağıda sizlerle paylaşacağım kısa Cuma gunu mesajalrını kullanabilirsiniz
imagescumagunumesajlari20195ad91e2467a93
En Yeni Cuma Gunu Mesajları:
Hayırlı Cumalar Cumanız Mubarek Olsun
Bu mubarek cuma gununde dualarınızda benide hatırlamayı unutmayın Cumanız Mubarek olsun Dostlar
Hayırlı,Huzurlu huşu dolu bir cuma gunu gecirmeniz dileğiyle Cumamız Mubarek olsun
Hayırlı Cumalar hayırlı gunler tum islam aleminin ve tum muzluman din kardeşlerimizin Cuma Gununu kutluyorum
Oyle bir dua et ki; gunahın tovbenin buyukluğunden ağlasınŞeytandan yaradana sığınki sefsin seni değil sen nefsini yakasın Hayırlı Cumalar
Gunlerinizin en faziletlisi cuma gunudur Bu sebeple o gun bana coksa Salavat u Selam getiriniz Zira sizisin Salat u Selamlarınız bana sunulur Selam ve Dua ile Hayırlı Cumlar!
Bu Mubarek cuma gununde yaptığınız tum dualar ve ibadetler kabul olur inşallah
Allah yeni bir cuma gununde bizleri buluştursun inşallah Hayırlı Cumalar
Nasıl yaşarsan oyle olursun Oyle bir yaşaki Rabbim, kulum senden razıyım desinHayırlı Cumalar!
Allah'tan bir dua gibiPeygamber'den bir amağan gibi sevabınız bol olsun! Hayırlı Cumalar
Selamun Aleykum '' Eğer Din, Olumden once bir işe yaramazsa, Olumden sonra hicbir işe yaramayacaktır '' Hayırlı Cumalar!