Lailahe illallah uc muradim var, biri cennet, bir irmak diyarini gormek Ac cemalini goster diyarini
Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gunduz yalvaririm sana Her zaman sana muhtacim, cemalini goster bana
Ey Allahım! Yaptığımız işlerde muvaffakiyetler ihsan et bizlere Kotu yollara gecenleri gittikleri yoldan geri cevir Evlerimize mutluluk ihsan eyle Taşımakta zorlanacağımız yuklerle bizleri sınavdan gecirme Darda ve muhtac koyma Amin Hayırlı cumalar dilerim
Bir dua gonderiyorum hepinize, sağlık, mutluluk, huzur olsun, sevdikleriniz yanınızda, dunyanız barış dolsun, Allah'ın selamı uzerinize olsun hayırlı cumalar dilerim
Allah'ım, nerede kin varsa, oraya sevgi goturme gucunu ver bize Allah'ım, nerede darılma varsa, oraya barış goturme gucunu ver bize Allah'ım, nerede inkar varsa, oraya iman goturme gucunu ver bize Allah'ım, nerede umutsuzluk varsa, oraya umut goturme gucunu ver bize Allah'ım, nerede karanlık varsa, oraya aydınlık goturme gucunu ver bize Hayırlı nurlu, bereketli cumalar
Ozunun hakikati ve yuzunun nuru uzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyac, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin buyukluğun kadar
Bildirdiğin ve gizlediğin tum isimlerini ve Kur'anı Kerim'i, kalbimizin baharı, gonlumuzun nuru, sıkıntımızın ilacı yap
Hayırlı Cumalar
Lailahe illallah ve cellehu edasi ile, Rabbim muradimizi ver melekler duasi ile
Lailahe illallah kalbimizi karartma, rizkimizi azaltma, kabrimizi, daraltma, senden baska kapi aratma, muhannete muhtac etme Hayırlı cumalar
Allahım!
Fayda vermeyen ilimden, urpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gozden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!
Rabbimiz! Gucsuzluğumuzu ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz Uzuntumuzu ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruzHayırlı Cumalar
Ozunun hakikati ve yuzunun nuru uzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyac, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin buyukluğun kadarHayırlı Cumalar
Bildirdiğin ve gizlediğin tum isimlerini ve Kur'anı Kerim'i, kalbimizin baharı, gonlumuzun nuru, sıkıntımızın ilacı yap Hayırlı Cumalar
Cuma gibi gunumuz var Islam gibi dinimiz var Muhammed gibi sahimiz var Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine muhur vurdum, ustune hayırlı cumalar
Kul nafilelerle bana durmadan yaklaşır, nihayet onu severim Bir kere de onu sevdim mi, artık o kulumun işiteceği kulağı olurum, goreceği gozu olurum Sevilen kullardan olmak duasıyla cumanız mubarek olsun
Butun kapıların anahtarlarını kendinde bulunduran Allah'ım Hakkımızda en hayırlı kapıyı ac Hayırlı cumalar dilerim
Allah'ım Fayda vermeyen ilimden, doymayan nefisten, ilahi dergaha yukselmeyen amelden, kabul olmayan duadan sana sığınırım Amin Cumamız mubarek olsun