Allah'ım! Dillere destan, gonullere ilac rahmetin ile merhametini dileniyor ve bizleri insan olarak haşretmeni istiyoruz Hayırlı nurlu cumalar
Gunler bize dostların guzelliğiyle, geceler onların dualarıyla mubarek oluyor Umudumuz dostların hediyesi, duamızsa sizlerin sevgisi Cumanız mubarek olsun
Guneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla suzulen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en guzel duygu sizle olsun Hayırlı cumalar dilerim
Kul nafilelerle bana durmadan yaklaşır, nihayet onu severim Bir kere de onu sevdim mi, artık o kulumun işiteceği kulağı olurum, goreceği gozu olurum (Kudsi Hadis) sevilen kullardan olmak duasıyla cumanız mubarek olsun
Huzur ve guven icinde yenen kuru bir ekmek, endişe icinde yenen baldan daha tatlıdır Namus icinde yaşanan bir cadır, ahlaksızlığın hukum surduğu bir koşkte yaşamaktan daha sevimlidir Cumanız Mubarek Olsun
Ey Rabbimiz! İşlerimizde muvaffakiyetler ihsan eyle Yanlış yollara gidenleri gittikleri yoldan dondur Hanelerimize mutluluk nasip eyle Kaldırmakta zorlanacağımız yuklerle bizleri imtihan eyleme Darda ve zorda koyma Amin Cumanız mubarek olsun
Bir dua gonderiyorum hepinize, sağlık, mutluluk, huzur olsun, sevdikleriniz yanınızda, dunyanız barış dolsun, Allah'ın selamı uzerinize olsun hayırlı cumalar dilerim
Kalplerde guller kurumuştu, yurekler buruk kalmıştı, sevgiler hasretti sevgiye, bu gun bir gul doğdu Bu gulun tomurcuğunu ekin kalbinize, sulayın gulunuzu, gozyaşınızla, buyutun gulunuzu sevginizle, koklayın gulunuzu, duyun muştu kokusunu yureğinizde, acın kalbinizi, girin gul bahcenize, sessizce eğilin bir gule, usulca koklayın bu gulu, guzelce alın elinize, verin sevdiğinize o tatlı gulu, cunku o gul peygamber gulu Cumamız gul kokulu olsun Hayırlı cumalar
Yuku sevgi, ozu saygı, gucu barış, susu hoşgoru olan mubarek dinimizin sectiği haftanın ozel gunu olan cumanızı kutlarım
Huzur ve guven icinde yenen kuru bir ekmek,endişe icinde yenen baldan daha tatldırNamus icinde yaşanan bir cadır,ahlaksızlığın hukum surduğu bir koşkte yaşamktan daha sevimlidirCumanız Mubarek Olsun
Kul nafilelerle bana durmadan yaklaşır, nihayet onu severim Bir kere de onu sevdim mi, artık o kulumun işiteceği kulağı olurum, goreceği gozu olurum (Kudsi Hadis) sevilen kullardan olmak duasıyla cumanız mubarek olsun
Allah'ım, nerede kin varsa, oraya sevgi goturme gucunu ver bize Allah'ım, nerede darılma varsa, oraya barış goturme gucunu ver bize Allah'ım, nerede inkar varsa, oraya iman goturme gucunu ver bize Allah'ım, nerede umutsuzluk varsa, oraya umut goturme gucunu ver bize Allah'ım, nerede karanlık varsa, oraya aydınlık goturme gucunu ver bize Hayırlı nurlu, bereketli cumalar
Kul nafilelerle bana durmadan yaklaşır, nihayet onu severim Bir kere de onu sevdim mi, artık o kulumun işiteceği kulağı olurum, goreceği gozu olurum Sevilen kullardan olmak duasıyla cumanız mubarek olsun
Butun kapıların anahtarlarını kendinde bulunduran Allah'ım Hakkımızda en hayırlı kapıyı ac Hayırlı cumalar dilerim
Once yollar uzanır hakka yurumek icin, tomurcuklar guller acar onu gormek icin, dua eden biri var senin icin Sende dua et Allah icin Cumanız mubarek olsun Cennet bahcelerinin gulleri yuzune, bulbullerin nağmeleri diline, Allah sevgisi gonlune, bu guzel gunun bereketi uzerine olsun Hayırlı nurlu cumalar