Son Konu

Cuma Mesajları Kısa Sms

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
En Guzel Cuma Mesajları Kısa Sms

Yeni Cuma Mesajları Kısa Sms

Allahın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gonul guneşiniz hic solmasın, yuzunuz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun Cumanız Mubarek Olsun

Binlerce cicek var, gul başka, milyonlarca insan var ama dost başka, milyarlarca gun var ama Cumalar başka, Cumamız mubarek olsun

Allahın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gonul guneşiniz hic solmasın, yuzunuz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun Cumanız Mubarek Olsun

Cuma gunu musluman kardeşlerinizin bayramını cumasını kutlamak istiyorsanız onlara kısa sms gondererek hatırlatmış ve kutlamış olursunuz Ornekleri aşağıya cıkarıyoruz

Cuma gibi gunumuz var Islam gibi dinimiz var Muhammed gibi sahimiz var Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine muhur vurdum, ustune Cumanız Mubarek Olsun

Kalpler imanla, gonuller huzurla dolsun saadetler hepimizin olsun ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun cumanız mubarek olsun

Lailahe illallahtir ozum, Muhammed Mustafadir (as) sozum, ihlasi serif ile yikadim yuzum Ayetele kursu icin sen kabul eyle sozum

Bugun Cuma gunudur Dinim Islam dinidir Dinimin Islam dini olduguna, yetmis binin nisfina, muhurledim ustune

Selatu selaya yolladim Mevlaya, sen cumlemizin muradini ver gelecek Cumaya

Cumamız mubarek dualarımız ve tobelerimiz kabul olsunSelamların en guzeli sizlerin uzerine olsun

Guneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla suzulen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en guzel duygu sizle olsun Hayırlı cumalar dilerim

Kimi zamanlar vardır en muhabbetli en uhuvvetli ve en guzel, en icten muminin bayramıdır boyle zamanlar en guzel gunun cuma bayramın olsun duayla

Bizi yoktan var eden, varlığından haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren Allah'ın muminlerini bağışlaması dileğiyle hayırlı cumalar

Üst Alt