Son Konu

Cuma Mesajları Kısa

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Kısa Cuma Gunu Mesajları

Cumanız Mubarek Olsun, Rabbim Yapacağınız Her Turlu İbadet Ve Taatlerinizi Kabul Eylesin

Cumamız mubarek dualarimiz ve tebelerimiz kabul olsun

Cuma gibi gunumuz var İslam gibi dinimiz var Muhammed (SAV) gibi şahimiz var Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine muhur vurdum, ustune

Bugun Cuma gunudur Dinim İslam dinidir Dinimin İslam dini olduguna, yetmis binin nisfina, muhurledim ustune

Selatu selaya yolladım Mevlaya, sen cumlemizin muradini ver gelecek Cumaya

AnaBabasının veya ikisinden birinin kabrini her gunleri ziyaret edenin gunahları af olurHaklarını odemiş olur inş Allah cumanızı kabul ve mubarek eylesin

Cuma gunleri,duanın kabul olacağı bir an vardırCumanın gunduzu,gecesinden daha kıymetlidir Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah

Cuma gunu,gunlerin en kıymetlisi,Muslumanların bayramıdırDiğer bayram gunlerinden daha kıymetlidir Cumamız Mubarek olsun inşallah

Cumayı Cuma yapın, Yalnız Allaha inanın, Cumayı idrak edip, Ondan fazilet kapın Cumanız kutlu olsun,

Ezan sela duyulsun, Cumaya mudrik olan, Kullar mağfiret bulsun Allah Cumanızı kabul ve mubarek eylesin

Cuma, fakirlerin Haccıdır ve muminlerin,gok ehlinin bayramıdır,Cennete de bayram gunudur,Gunlerin en iyisi en şereflisi Cuma dır Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah

Kalpler imanla, gonuller huzurla dolsun saadetler hepimizin olsun ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun Cumanız Mubarek Olsun

Ey insanlar! gaflet uykusundan uyanın! Bekliyor bizi bu dehşeti gunler tevbe edin kardeşler Allah belki affeder hayırlı Cumalar

Rabbim sen unutan kullarindan etme bizi, dara dusunce hatirlayan kullardan etmi bizi yuce rabbim seni her vakit anan kullardan eyle bizi Cumaniz Mubarek Olsun

Ne yaprağınız kurusun ne gulunuz solsun, her tuttuğunuz altın olsun avuclarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her gunki dualarınız kabul olsun Cumanız Mubarek Olsun

Allah yolundan ayrılmayalım ne kadar sabrınızı zorlasalar da karşılarında gene sabır bulacaklardır Hayırlı Cumalar

Rabbim hizmet kapısından Rahmet nazarından Cennet kokusundan Kendi rızasından mahrum etmesin Hayırlı Cumalar

Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cumleyle beraber bana da nasip eyle Hayırlı Cumalar

Cennetine davet et Allahim kabrimizde rahatlik, siratta selamet, tatli canimiz sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle Hayırlı Cumalar

Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gunduz yalvaririm sana Her zaman sana muhtacim, cemalini goster bana Hayırlı Cumalar

Lailahe illallah uc muradim var, biri cennet, bir irmak diyarini gormek Ac cemalini goster diyarini

Ne muhtacına muhtac olayım, ne de muhtacının başına tac olayım Muhtac eyleme Ya Rab! Muhtac olacaksam bir sana muhtac olayım Hayırlı Nurlu Cumalar

Her yerde haddini bilen, gonul aynasını silen, mahşerde beraat edip yuzu gulen kullarından eyle bizleri Amin Cumamız Mubarek Olsun

Ey Rabbim! Gozlerimden sevgiyle bakan ışıkları eksik etme, hayırları gormeyi ve her yaratılanı senden dolayı sevmeyi nasip et! Amin Hayırlı Cumalar

Allahım sen isyan ettirici fakirlikten, azdırıcı zenginlikten bizleri koru Sen hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip eyle! Hayırlı Cumalar

Allahım dilimizden ve gonlumuzden adını eksik etme Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayi ve cemalini gorebilmeyi nasip et Hayırlı Cumalar

Rabbim Cuma gecenizi mubarek eylesin Hayırlı amel, hayırlı ilim ile son nefeste iman ile olebilmeyi ummeti Muhamede nasip eylesin Amin

İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadigim zaman bu duami sana emanet ederim Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah

Allahu Teala Cuma gununu Muslumanlara mahsus kılmıştırCuma namazı vaktinde alışveriş gunahtır Cumamız Mubarek olsun inşallah

Ey RabbimBilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, gunahlarımızı bağışla Bizlere merhamet buyur Şuphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin Cumanız mubarek ve kabul olur inşallah

Cuma gunu vefat eden muminlere şehit sevabı verilir ve kabir azabından korunur Cumamız Mubarek olsun inşallah
Cuma gunu, iyiliklerin hazinesidir ve guzel şeylerin menbaıdır Allah Cumanızı Kabul ve Mubarek Eylesin

Cuma gunu tırnağını kesen kimse,bir hafta,belalardan emin olur inş Allah Cumanızı Kabul ve Mubarek Eylesin

Bugun Cuma gunudur Dinim Islam dinidir Dinimin Islam dini olduguna, yetmis binin nisfina, muhurledim ustuneAllahcc cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah

Cuma gunu geldiği icin sevinen bir mumine,kıyamete kadar hergun,o kadar sevap verilir ki,adedini Allahu Teala bilir Cumamız Mubarek olsun inşallah

Bildirdiğin ve gizlediğin tum isimlerini ve Kuranı Kerimi, kalbimizin baharı, gonlumuzun nuru, sıkıntımızın ilacı yap Hayırlı Cumalar

Her derde bir deva bulunur ancak ahlaksızlık illetini iyi edecek bir deva yoktur Hayırlı Cumalar

Yuksek makamlar yuksek tepeler gibidir koşarak cıkanlar nefes darlığı hisseder Hayırlı Cumalar

Ruhu oldurmek bedeni oldurmekten daha buyuk bir cinayettir Hayırlı Cumalar

Yuku sevgi, ozu saygı, gucu barış, susu hoşgoru olan mubarek dinimizin sectiği haftanın ozel gunu olan cumanızı kutlarım

Gunler bize dostların guzelliğiyle, geceler onların dualarıyla mubarek oluyorUmudumuz dostların hediyesi, duamızsa sizlerin sevgisi Cumanız Mubarek Olsun

Guneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla suzulen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en guzel duygu sizle olsun Hayırlı Cumalar Dilerim

Once yollar uzanır hakka yurumek icin, tomurcuklar guller acar onu gormek icin, dua eden biri var senin icin sende dua et Allaj icin Cumanız Mubarek Olsun

Kimi zamanlar vardır en muhabbetli en uhuvvetli ve en guzel, en icten muminin bayramıdır boyle zamanlar En guzel gunun Cuma olsun Cumanız Mubarek Olsun

Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tum gonullerin dert ortağısın beni benden uzağa at, senden uzağa atma Cumanız Mubarek Olsun

Rabbim sen unutan kullarindan etme bizi,dara dusunce hatirlayan kullardan etmi bizi yuce rabbim seni her vakit anan kullardan eyle bizi Cumaniz Mubarek Olsun

Kalpler imanla, gonuller huzurla dolsun saadetler hepimizin olsun ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun Cumanız Mubarek Olsun

Üst Alt