Son Konu

Cuma Mesajları Paylaş en güzel cuma mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Cuma Mesajları Paylaş en hoş cuma mesajları Hoş Cuma Mesajları Paylaş En Güzel Cuma Mesajları Paylaş Merhaba Sevgili Melek'ler ve bizi ziyaret eden siz sevgili misafirler, ilk olarak hepinize Hayır Batmış Cuma Günü diliyor ve bu yazımızda Cuma mesajları paylaş diyen tüm arkadaşlarımız için en yeni cuma mesajları paylaşıyoruzcumamesajlaripaylasenguzelcumamesajlari5c5564f326b8dalt 1549100270 1549100270 cumamesajlaripaylasenguzelcumamesajlari5c5564f35940fpngcumamesajlaripaylasenguzelcumamesajlari5c5564f35940fpng cumamesajlaripaylasenguzelcumamesajlari5c5564f35940fpng İman için âmin diyen bir yüreğin, namaz için vakit ayıran bir kalbin ve ebeden sürebilecek bir edebin varsa ne mutlu sana Şanslı Cumalar Anlatmaya dilde lisan yetmiyor, utancından durdu kalem gitmiyor, ne yapsak da, bizde kusur bitmiyor; olmuşuz bir kere isyana ast, kurtar bizi Yarabbi… Cumanız uğurlu ve kutsal olsun İmkanların bittiği yerde iman vardir Derdin ne değin büyük olursa olsun, derdinden büyük ALLAH vardır Cumanız Mübarek Olsun Rahat ve güven içinde yenen kuru bir ekmek, üzüntü içinde yenen baldan daha tatlıdır Namus içinde yaşanan bir çadır, ahlaksızlığın hüküm sürdüğü bir köşkte yaşamaktan daha sevimlidir Cumanız Kutsal Olsun Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan sevinç denen o en hoş duygu sizle olsun Uğurlu cumalar dilerim Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu bakmak için, dua eden biri var senin için Sende dua et Allah için Cumanız kutsal olsun Günler bize dostların güzelliğiyle, geceler onların dualarıyla mübarek oluyorUmudumuz dostların hediyesi, duamızsa sizlerin sevgisi Cumanız mübarek olsun Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma dost olan ve tüm gönüllerin tasa ortağısın beni benden uzağa beygir, senden uzağa atma Cumanız kutsal olsun Yükü sevgi, özü hürmet, gücü barış, süsü tutku olan mübarek dinimizin seçtiği haftanın özel günü olan cumanızı kutlarım Allah aşkı neler yaptırmaz ancak insana? Bir can değil, binlercesi feda olsun yoluna Cumanız Mübarek Olsun Ya Rabbi; gönlümdeki boşlukları öyle güzel şeylerle doldur fakat; kemiği olmayan dilim Allah kelimesinden başka bir şey demesin Bahtı Açık Nurlu Cumalar Allah’ım, peygamberin Muhammed (sav) in hürmeti için senden istiyorum, sana yöneliyorum Bu mübarek gün dualarımızı kabul eyle Hayırlı nurlu cumalar Bir dua gönderiyorum hepinize, sıhhat, mutluluk, kolaylık olsun, sevdikleriniz yanınızda, dünyanız barışma dolsun, Allah'ın selamı üzerinize olsun şanslı cumalar dilerim Bütün kapıların anahtarlarını kendinde bulunduran Allah'ım Hakkımızda en şanslı kapıyı aç Hayırlı cumalar dilerim  

Üst Alt