bilgiliadam
Yeni Üye
İçindekiler Hide
Cuma Mesajları 2023
Cuma 2023 Mesajları
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, gunahlarımızı bağışla Bizlere merhamet buyur Şuphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin
Kimi zamanlar vardır en muhabbetli en uhuvvetli ve en guzel, en icten muminin bayramıdır boyle zamanlaren guzel gunun cuma bayramın olsun
Sen'den dunya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz Her turlu semavi ve arzi afet ve belaları uzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz
Selatu selaya yolladım Mevlaya, sen cumlemizin muradini ver gelecek Cumaya
AnaBabasının veya ikisinden birinin kabrini her gunleri ziyaret edenin gunahları af olurHaklarını odemiş olur inş Allah cumanızı kabul ve mubarek eylesin
Bizi yoktan var eden, varlığından haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren Allah'ın muminlerini bağışlaması dileğiyle hayırlı cumalar
Once yollar uzanır hakka yurumek icin, tomurcuklar guller acar onu gormek icin, dua eden biri var senin icinsende dua et ALLAH icin cumanız mubarek olsun
İman icin amin diyen bir yureğin, namaz icin zaman ayıran bir kalbin ve ebeden surebilecek bir edebin varsa ne mutlu sana Hayırlı Cumalar
Cuma gibi gunumuz var İslam gibi dinimiz var Muhammed gibi şahımız var Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine muhur vurdum, ustune Kulhuvellahu ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaatHAYIRLI CUMALAR CUMAMIZ MUBAREK OLSUN
Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cumleyle beraber bana da nasip eyle
Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gunduz yalvaririm sana Her zaman sana muhtacim, cemalini goster bana
Rabbim, yarar getirmeyen bilgiden, korkmayan kalpten, duyulmayan duadan, doymak bilmeyen nefisten, aclıktan ki o kotu bir arkadaştır hıyanettenki o ne kotu sırdaştır tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten, kocamaktan, ezeli omre dondurulmekten, Deccal fitnesinden kotuluğunden, kabir azabından, hayatın ve olumun fitnesinden Sana sığınırım
Ey Rabbim! Dinimizden dolayı bizi zillete duşurmeye caba sarf edenlere fırsat verme Bizleri İslamın yolundan ayırma AminHayırlı cumalar
Butun guzeliklerin kilidini kendinde bulunduran Rabbim Hakkımızda en hayırlı kilitleri ac Amin Cumamız bayram tadında olsun insaALLAH
Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedun Resullullah Hayırlı Cumalar
Kulhuvellahu ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umariz senden sefaat Hayırlı Cumalar
Lailahe illallahtir ozum, Muhammed Mustafadir sozum, ihlasi serif ile yikadim yuzum Ayetele kursu icin sen kabul eyle sozum Hayırlı Cumalar
Cennetine davet et Allahim kabrimizde rahatlik, siratta selamet, tatli canimiz sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle
Allahın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gonul guneşiniz hic solmasın, yuzunuz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun Cumanız Mubarek Olsun
Binlerce cicek var, gul başka, milyonlarca insan var ama dost başka, milyarlarca gun var ama Cumalar başka, Cumamız mubarek olsun
Allah yolundan atrılmayalım ne kadar sabrınızı zorlasalar karşılarında gene sabır bulacaklardır hayırlı cumalar
Gunlerin en değerlisi cuma dır Cuma gunu Bayramlardan ve Aşure gununden daha değerlidir Cuma gunu dunyada ve Ahirette muminlerin bayramıdır Cumanız Mubarek Olsun
Mubarek Cuma gunu yapılacak ibadetlere, diğer gunlerde yapılanların, en az iki katı verilmektedir Buna karşılık ise ,Cuma gunu yapılan gunahlar da iki kat yazılmaktadır Cuma gununu en hayırlısı ile gecirmek dileğiyle cumanız mubarek olsun
Cuma gunu bana cokca salavat getirin Cunku, Cuma, meleklerin şehadet ettiği şahitli bir gundur Bana salavat getiren bir kulun sesi, nerede olursa olsun bana ulaşır Hayırlı Cumalar
Ey iman edenler! Cuma gunu namaz icin cağrı yapıldığı zaman, hemen Allahın zikrine koşun ve alışverişi bırakın Eğer bilirseniz bu, sizin icin daha hayırlıdır Hayırlı Cumalar
Kabrimi nur ile doldur Kevser sarabina daldir, ulu cemalini goster Hayırlı Cumalar