Son Konu

Cumanız Mubarek Olsun Mesajı

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
2019 Cumanız Mubarek Olsun Mesajı

Cuma Mubarek Mesajları 2019

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gonul guneşiniz hic solmasın, yuzunuz aydın, amelleriniz makbul, makamınız Firdevs, dualarınız kabul,, cumanız mubarek olsun

Sen ki; Suskun Gonullerde Saklı Kalanları Bilirsin, Ne Arzu Ediyorsak En Hayırlısından Ver Bize RABBİM ! Hayırlı Cumalar (AMİN)

Ey Rabbim! Dinimizden dolayı bizi zillete duşurmeye caba sarf edenlere fırsat verme Bizleri İslamın yolundan ayırma Amin Hayırlı nurlu cumalar

Yuku sevgi, ozu saygı, gucu barış, susu hoşgoru olan mubarek dinimizin sectiği haftanın ozel gunu olan cumanızı kutlarım

Dilimize Duşen, Kalbimizden Gecen, Bizim Bilemediğimiz; Ama Bizim İcin Hayırlı olan Ne Varsa, Dua olup Kabul olsun İnşallah ! Cumanız Mubarek Olsun (Amin)

Allah'ım! Senden istediklerimiz ve isteyeceklerimiz icin rahmet yağmurunda bizi susuz bırakma Cumamız mubarek ve hayırlı olsun

Rabbimiz! Gucsuzluğumuzu ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz Uzuntumuzu ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz

Cuma gunu bana cokca salavat getirin Cunku, Cuma, meleklerin şehadet ettiği şahitli bir gundur Bana salavat getiren bir kulun sesi, nerede olursa olsun bana ulaşır Hayırlı Cumalar

Allah'ın rahmetini arzulayanlar Allah'tan gelen imtihanlara iyi sabretsinler Rahmet meyvesi cile cekmeden olgunlaşmaz Hayırlı Cumalar

Bildirdiğin ve gizlediğin tum isimlerini ve Kuranı Kerimi, kalbimizin baharı, gonlumuzun nuru, sıkıntımızın ilacı yapHayırlı Cumalar

Ey iman edenler! Cuma gunu namaz icin cağrı yapıldığı zaman, hemen Allahın zikrine koşun ve alışverişi bırakın Eğer bilirseniz bu, sizin icin daha hayırlıdır Hayırlı Cumalar

Ey rabbim! İstemeden verdiklerine bakınca istediklerimizi vereceğine inanarak; duasını beklediğimizi hayırlara ulaştırmamanı diliyorum Hayırlı cumalar!

Bildirdiğin ve gizlediğin tum isimlerini ve Kuranı Kerimi, kalbimizin baharı, gonlumuzun nuru, sıkıntımızın ilacı yap Hayırlı Cumalar

Lailahe illallah Cumanin sebebiyle, Muhammedun Resullullah gerek yuzun golgesiyle dunya ve ahiret muradimi ver Hayırlı Cumalar

Gece gunduz yalvaririm sana dunya ve ahiret muradimi ver bana Hayırlı Cumalar

Ya Rabbim! Bu mubarek cuma gunun yuzusuyu hurmetine biz aciz kulların ne derdi varsa, ne sıkıntısı varsa; dertlilere deva, hastalara şifa, borclu kullarına edalar nasip et Ya Rabbim Biz kulların dualarını kabul et Amin Hayırlı nurlu cumalar

duasiyla, Ya vedudum, entel maksudum, Kulhuvellahu ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapilarini ac, benim gunahimdan gec Hayırlı Cumalar

Ilahi kabre vardigim gece lutfeyle, yalniz kaldigim gece bilmedigimi bildir Hayırlı Cumalar

Ya Rabbi! Sana acılan elleri, sana yonelen gonulleri, sana bukulen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş cevirme, amin Hayırlı nurlu cumalar

Benim gunahim varsada senin gibi halikim var Muhammed Aleyhisselam dostum var Hayırlı Cumalar

Kabrimi nur ile doldur Kevser sarabina daldir, ulu cemalini goster Hayırlı Cumalar

Üst Alt