Son Konu

Cüneyd Suavi'den...

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Cüneyd Suavi'den arial, helvetica, sansserifYaşlı adam, karakolun üçbeş basamaklık merenini birkaç kez dinlenerek çıktıktan daha sonra, birincil gördüğü memura yanaşarak: arial, helvetica, sansserif— Kayıp ilânı devretmek istiyorum evlâdım, dedi Ne yapmam gerekiyor? arial, helvetica, sansserifPolis memuru, olağan raporlardan birini yazıyordu Antika bir daktiloyu takırdatıp dururken: arial, helvetica, sansserif— Hallederiz bey amca, dedi Illaki torun kayboldu değil mi? arial, helvetica, sansserifIhtiyar adam, dudakları titrerken: arial, helvetica, sansserif— Annemi on yıldan beri görmedim, dedi Babamı da ola ki en düşük yirmi sene arial, helvetica, sansserifPolis, yazmayı bırakıp adama döndü Bu meslek elbette ama alışılagelmiş değildi İhtiyarın, susuzluktan çatlamış bir toprağı hatırlatan ve bembeyaz sakallarla çevrelenen yüzü, en az seksen yaşında olduğuna delildi Bu yüzden de şüphesiz oysa bunamış, anne ve babasının öldüğünü unutmuştu arial, helvetica, sansserifIhtiyar adam, yandaki pencereden bakarken, parkın orta yerindeki ıhlamuru gösterip: arial, helvetica, sansserif— En sadık dostum bu ağaç, dedi Aynı yaşta olmalıyız her hâlükarda Ne süre dışarı çıksam gölgesinde dinlendim, kokusunu doya doya çektim içime Lakin o da benim gibi kuruyor derhal arial, helvetica, sansserif— Peki! diye lâfını kesti polis Yakınlarınız değil mu? Dostunuz, akrabanız? arial, helvetica, sansserif—Yakınlarım, derhal çok uzaklarda, dedi adam Dayım, amcam, teyzem, halam kim varsa orda Eşim de pek Yalnızca iki çocuğum hayatta Onlar da bu ihtiyardan bıktılar ast arial, helvetica, sansserifPolis memuru, böyle olağandışı bir olaya ilk defa rastlıyordu Her Hâlükarda en çıkar yol, bir ilân verir gibi görünüyor olmaktı Zaten bu ihtiyarcık, karakoldan çıkar çıkmaz her şeyi unuturdu Masadan bir kâğıt kalem alarak: arial, helvetica, sansserif— Peki dedecim, dedi Sen ne istiyorsan böylece yapalım “Annem ve babam kayboldu yazıyoruz yok mi? arial, helvetica, sansserifIhtiyar adam, küçük bir çocuk gibi hıçkırırken: arial, helvetica, sansserif— Yok be evlâdım! dedi Kaybolan benim Annem ve babam bu ilânı görürlerse, olur ya beni alırlar yanlarına arial, helvetica, sansserifCüneyd Suavi  

Üst Alt