T teknolojiuzmani Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,799 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 2 Ara 2023 #1 Cupcake Tanımı İçin Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı süt 2,5 su bardağı un 2 yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Üzeri için; Damla çikolata Ceviz Cupcake Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yumurtaları şeker ile yaklaşık 4 dk mikser yardımı ile çırpalım. Daha sonra süt ve sıvı yağı ekleyip karıştıralım. Kakao, kabarma tozu ,vanilya ve unu da ekleyip karıştıralım . Kağıt kek kalıplarına yarısına gelecek kadar hamurdan dökelim. Üzerine damla çikolata ( ortasına da damla çikolata ve ceviz ekledim ) serpelim. Önceden ısıttığımız 180 derece fırında denetimli pişirelim ( yaklaşık 15-20 dk ). Bu tanım ile 24 adet kek çıkıyor deneyecek olanlara afiyet olsun Not : kakao eklemeden ben hamuru 2 ye ayırdım, yarısını üzümlü ,cevizli yarısını kakaolu, cevizli yaptım büsbütün isteğe bağlı Cupcake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Cupcake Tanımı İçin Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı süt 2,5 su bardağı un 2 yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Üzeri için; Damla çikolata Ceviz Cupcake Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yumurtaları şeker ile yaklaşık 4 dk mikser yardımı ile çırpalım. Daha sonra süt ve sıvı yağı ekleyip karıştıralım. Kakao, kabarma tozu ,vanilya ve unu da ekleyip karıştıralım . Kağıt kek kalıplarına yarısına gelecek kadar hamurdan dökelim. Üzerine damla çikolata ( ortasına da damla çikolata ve ceviz ekledim ) serpelim. Önceden ısıttığımız 180 derece fırında denetimli pişirelim ( yaklaşık 15-20 dk ). Bu tanım ile 24 adet kek çıkıyor deneyecek olanlara afiyet olsun Not : kakao eklemeden ben hamuru 2 ye ayırdım, yarısını üzümlü ,cevizli yarısını kakaolu, cevizli yaptım büsbütün isteğe bağlı Cupcake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı