bilgiliadam
Yeni Üye
Damar aşk sözleri 2011 aşk sözleri 2011 aşk mesajları 2011 sözleri damar sözler damar damar aşk sözleri güzel, güzel damar sözler msn nickleri, etkileyici damar sözler facebook, damar aşk mesajları, 2011 damar nickler, Siteminizi, duygularınızı maddeler halinde sıralamak amacıyla damar aşk sözlerinden destek olmak istiyorsanız sizlere bu yılın en yeni ve güzel damar aşk sözlerinden bir kaçını sunuyorum 1549102922 1549102922 damarasksozleri20115c556f4ea333adamarasksozleri20115c556f4ea333a damarasksozleri20115c556f4ea333a Beğendiğinizi istediğiniz yerde kullanabilirsinizdamarasksozleri20115c556f4ea7695alt düşünüyorum acaba çekip gitsem kimselerin olmadığı yerde kimselerin olduğu yerden daha rahat eder miyim acaba : senin neolduğun benm içn manâlı deilsonuçta gözlerimn sanabaktığı kadarsnben ogözleri senden çektiğm an hoşbi anı olarak kalrsn DertLeri Koy Kenara geL yanıma Cüzdan Dolu Para Düşmen Dara Askım Askı Bosver sımdıLıq Kes Sesini Yapma biLmisLiq sen benim farkımı farkedemedin, artık farketsen de farketmez, beni farkedenler senden FAZLA FARKLI!! bir şiirin içine sığındım,ayrılıklar bitince haber verin!!! yanımda kimse olmadığından yok yalnızlığım,yalnız olduğumu söyleyebileceğim kimsem olmadığı için yalnızım kaç cadde var gördüğümde ağladığım bilirmisin? yalnızlıktan midem bulanır gel desem gelirmisin? abayı yakmak yok bir ömür boyu sevmektir marifet hayat kalbini okuyacak bir şarkıcı yaratmadıysa, aklını konuşacak bir filozof yaratır ölüm öncesi takâtsizlik var gözlerimde gölgem bile boğmak için fırsat arıyor!!! bıcaklar kesmedi de tenimi bir fena sözle öldüm zihin şeytandan tavır tanrıdandır hangi düşüncenin davranışa dönüşeceğine karar verense insandır!!! DeRdI oLaNı DıNlErmDeRdIM VaRsA dERde YoL AçAnI sIlEr GeCeRIm:!!! zaten büyük aşkların adamı olamazdın sen adresim yalnış kahramanım yalnıştı! Acilen daha iyi anlıyorum ki, Nefes edinmek değilmiş, yaşamak Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak Ağırdır sevmelerim her kalp taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz A$k KıZ Arkada$ıNıN DuDaqıNDaN ÖpMeK Kadar UcuZsa ßeNDe O A$AMA SaTaCaK DEĞIN $eReFSiZiM tüm trajediler ölümmle biter bütün komediler ise evlilik le! sevda dudaklarımdan akıcı sözcükler değil yüreğimde kanayan yaram zırhın içinde olan kaderdir evladım insan değil