Son Konu

Damar Aşk Sozleri Facebook

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Kısa Damar Aşk Sozleri 2019

Facebook Damar Aşk Sozleri 2019

Sanki hic gitmemiş gibi bekliyorum seni, sanki sesini duyacakmışım gibi bir gun gelirsin diye bekliyorum beni bırakıp gittiğin yerde

Ağzımdan cıkacak soz olsan konuşmam, gozumden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hicbir yere bırakmam!

Seni ne kadar sevdiğimi oğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi

Vucudun otobus, beynin şofordur kalbin şofor maaline gecerse aşık oldun demektir

Tesadufen doğduk mecburen yaşıyoruz

Seni Severim, Seni Sevenide Severim, Seni Benim Kadar Sevenide Kurşuna Dizerim

Rahat Ol Yapma panik Hazır Ol oLma atik Bu Dunya Ne Sana Kalır Nede Bana Yaşamaya Bak Fazla Yapma Merak

Seni Duşunmek Bitirdi Beni Bırak Artık Bu Aşk Defterini Ben Yazdım Hikayemi Sonu Toprak Sen beni Bırak

oLumu Sectim hayat Bırakmadı Peşimi Seni Sevdim Severken Ben Zaten Bittim Guzelim

Sozlerim Sana kapak Olsun, Kelimelerim Sana ornek Olsun, Bunları Bir Yere Yaz Sana Ders Olsun Kocum

Biz Tesbih Sallarken Siz 3 Tekerlekli bisikletlerle yarış yapıyordunuz mahallede

Ben Seni Severken Sana Hasret Kaldım Ben Senden Ayrılırken oLumLe Tanıştım

Sen Benim Ne Sevgimi hak Edicek Bir Aşk Yaşattın icimde, nede beni Hak Edicek Sen Oldun Garip Sevgimin icinde

Her ictiğim Birada Buluyorum Seni, kadehlerin icinde resmin şişenin dibinde bitmiş Sevdan Saklı bebeğim

Ben Sigarakolik bir insanım Gittin beni Bıraktın Heder Sıgarada Gordum Seni oLdum Derbeder cekiyorum Yine Zehirini icime Aşk Bu gelip gecer

Anlamlı yok Sensiz hayatın Anlamlı yok bugunun yarınların, her aklıma geldiginde adını haykırırım sessiz kalır gozlerim, gozyaşlarımla isyan ederim

Sonu Yok Sessizliğimin, sonu yok sensizliğe doktuğum gozyaşlarımın, hep hayallerimde seni sakladım, benim icin bir sen vardın hayatı seninle yaşadığım

Ayrılığın tadını sen gidince anladım, sensizliğin kahrını gozyaşlarımla suladım, belki bir gun donersin diye kalbime bir umut bağladım, umudumun adı sensin kalbimden cıkaramadığım

Bugun gozlerimin hayata kustuğu gundur, bugun nefes alırken aldığım nefes ile boğulduğum tek gundur, bugun Sensizliğimin ilk gunudur

Seni Sozlerde Değil Şarkılarda yaşattım Seni Hayalinle Degil Kalbimde yaşattım Bırak Bu inadi Gel Artık Bana Sensiz Olamam Sevgilim Bu Son Veda

Yaramın Derdi Sensiz Senin belan benim Ya Bu yara kapanacak, Yada Bu dert ikimizide oLdurucek!!!

Biz Aşkı Sosyetik yerlerden Almadık Guzelim Biz Aşkı Atamızdan Aldık Babamızdan Gorduk Kendimize Uyarladık Sana Gosterdik

Tutki Ellerimi Bitmesin bu Sevgi, beni oyLe bir Sev ki Senden Başkasını Gormesin Bu Deli

Hep Derdim ya Sen Ol hayatimda ya Ecel Olsun, Sonunda Sen oldun hayatımda Ecelde Yanında Kdv Oldu Guzelim

Biz Anlamayız Sosyetik Sevgiden, Damar Sozlerimizdir Bizi Yucelten, Al Bu Sozlerim Sana Ders Olsun! Oda Olmadı Bu Sevgimin Nefreti Sana Kapak Olsun!!!

Bıraktım Artık Sevmeyi, Senden Sonra OLmadı Bu Yurek Boyle NefretLi, Aşkın Adı Artık yalan Sende Oldun benim icin Yalan Bir roman

Üst Alt