Son Konu

Damar Mesajlar

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Kısa Damar Mesajlar
En Guzel Damar Mesajlar

Birbirinden ilginc ve bir okadar guzel Damar sozleirn hepsi burada sizlere ozel Damar sozler

Gecenin Buz tutmuş Yalnızlığında seni duşunurum, sen beni sevmesende ben senin nefes aldığın surece yaşamaya yeminliyim

Ellerimde Elinin Sıcaklığı olmayacaksa yaşamanın ne anlamı kalıyor ben bir guluşun icin hayatımı yakarım!!!

Seninle mutluluğu yaşıyorum sensiz yaşamak ne anlamıyorum,bir nefeslik canım olsa onunda yanında bitirmek isterim

Tutsak olmuş kalbim sana, seninle bir butunum sensizlik ecelimdir, sana yeminliyim gulum

Aldandım hayatın Guzelliğine Duramadım Hicbir Sozumde, Şimdi Zamanı Geriye Alsak hayata Değil Sadece Seni yaşamak isterdim Aldandığım hayata Karşı Sevgilim

Seni Seninle Yaşadım Şimdi Sensiz yaşamak Olmaz hayatımda hayır Deme bana Sensiz Olmaz Artık bu Dunyam

Seni Okadar Bekledimki Bu Hayatta bir gun Cıkıp Gelecesin Diye hyayal Kurdum odamda Bir Mesajınla Yıkıldı Dunya

Seni Seviyorum Seni Sevdiğim kadarda Biliyorumki Sen Artık beni Sevmiyorsun

Bildiğim Tek Şey Artık Senin Fotoğraflarda yaşayacağın guLum

Hadi Bırak inadı Seven insan mafh etmez hayatını kır inadını Bekliyorum bana Geliceğin Zamanı

Cok Yol Aldım Senden Sonra Hatalarımla Bıraktın beni Baş Başa

o Guzelliğinde 1 parca OLmak isterdim istesende bırakıp gidemeyeceğin bir parca oLmak isterdim

Seninle Buldum Hayallerimi Yokluğunda Buldum Sensizliği Bırakma Beni

Gozlerin sevgimi Bağladı Sozlerin Kalbimi Parcaladı Damarlarım Sevginle Bulandı Yok Bu Aşk Derdinin Senden Başka Dermanı

Nekadar Zalim Olsada Aşk Oyunları, Cesur Oldum Sana Karşı, Yalanlardan Kactım Yokluğunda Sadece Hayalinle Yaşadım Bu Dunyada

Titreyen Ellerimi Tutunca ısındı Yuregim, Gozlerine Bakınca Yaşadım Bebeğim Sensizlik olmasın hayatımda Bir kurşunluk canım Var Onuda Sen Alma

Sevmeye €ngel değiL mesafeLer Gecici ßu ayrıLık ßir ruya farzet Sonunda zafer bizim oLacak Saßr€T

Ayık oL panik yapma rahat oL ßaq daLgana 3 gunLuk dunya ne sana kaLır ne ßana !!!

donuşu yoq geLemem artıq geLipde seni ßuLamam artıq ßıraq ßu sevda ßoyLe kaLsın kadere isyan edemem artıq

SevmeyeNiyetLiysenİyiDusunmelisin,AgLamayıOgrenip GuLmeyi ßiLmeLisin,AskKumarGibidirDikkatEtmeLisin,Oynadığı nZar DeiLßiLmeLisin

MustiC bu Damardaki tokSin Beni Her gorduğun Yerde tiSKin Bu Aramızda Aşk başlamadan Bitsin

eğer intikam alabilseydim seni affederdim

ßizi ßizden ßaşka kimse iLgilendirmez kimsede ßizimLe ilgilenmesin gerekmez

kendin kadar akLımdasın

cıkışlar hep daralmış ruhum dar sokaklarda

Wedalaşırken Uzulmuş Gibi Tutma Ellerimi Acıyarak Kendine Dew Aynasında Degil Boy Aynasında Bi Bak!!!!!!

Nereden bileceksin silaHıMıN şarJoRune mermi DiYe SeNi KoYup DeFalArCa KaLbiMe SıKtıĞıMı???:

Hayatımın gercek oykuLerine ayrıLan ßi fiLmin soundTrack'indeyim

Bu gun ben sensiz isem inanki yarın sende bensiz kalacaksın

senin icinde ßen ßitmiş oLsaydım ßenim icimde sen ya$ıyor oLmazdın!!:

ikimizde $a$kınız gote geLdi a$kımız

hic onca kalabalığın icinde yanLız kaLdınmı

Üst Alt