Birbirinden ilginc ve bir okadar guzel Damar sozleirn hepsi burada sizlere ozel Damar sozler
Gecenin Buz tutmuş Yalnızlığında seni duşunurum, sen beni sevmesende ben senin nefes aldığın surece yaşamaya yeminliyim
Ellerimde Elinin Sıcaklığı olmayacaksa yaşamanın ne anlamı kalıyor ben bir guluşun icin hayatımı yakarım!!!
Seninle mutluluğu yaşıyorum sensiz yaşamak ne anlamıyorum,bir nefeslik canım olsa onunda yanında bitirmek isterim
Tutsak olmuş kalbim sana, seninle bir butunum sensizlik ecelimdir, sana yeminliyim gulum
Aldandım hayatın Guzelliğine Duramadım Hicbir Sozumde, Şimdi Zamanı Geriye Alsak hayata Değil Sadece Seni yaşamak isterdim Aldandığım hayata Karşı Sevgilim
Seni Seninle Yaşadım Şimdi Sensiz yaşamak Olmaz hayatımda hayır Deme bana Sensiz Olmaz Artık bu Dunyam
Seni Okadar Bekledimki Bu Hayatta bir gun Cıkıp Gelecesin Diye hyayal Kurdum odamda Bir Mesajınla Yıkıldı Dunya
Seni Seviyorum Seni Sevdiğim kadarda Biliyorumki Sen Artık beni Sevmiyorsun
Bildiğim Tek Şey Artık Senin Fotoğraflarda yaşayacağın guLum
Hadi Bırak inadı Seven insan mafh etmez hayatını kır inadını Bekliyorum bana Geliceğin Zamanı
Cok Yol Aldım Senden Sonra Hatalarımla Bıraktın beni Baş Başa
o Guzelliğinde 1 parca OLmak isterdim istesende bırakıp gidemeyeceğin bir parca oLmak isterdim