Son Konu

Damar Msn Nickleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Damar Msn Nickleri 1) Kiz DiYé oNém VéRénin GuZéL DiYé Kaşar SéVénin! PaRa DiYé Arkadaş SaTanin! KraL oLsa TahTini MAfYa oLsa MéKaNini 2)Sana Bu SatırLarı Gurbetten Yazıyorum ! Her Kelimemden Sonradan İsminLe Başlıyorum Anlaki Herşeyimsin Unutmak İstemiyorum Kim Kimi Unutursa LeyLadan Mecnundan Beter Olsun 3)Géçici HéVés DéğiL Hak éDéNé NéFés oLurum 4)Sen Gelmezsin Bir Türlü Dertlerim Türlü Türlü Nice Dertleri Çektim Bu Başka Türlü 5)BoşVér! Acilen Goz YAsLarimi SiLMéyi Gücün YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi Gucun VAr iSé YuréğiDéN Öp Béni 6)HaksIzLIk Önünde EgiLmem Çünkü HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurumßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde SiLgimde SevdikLerimin ELindeßen YazarIm ßen SiLerim!' 7)ArTik SanDaLYéMDéN Son DéFa DuSuYorum 8 ) Ayrım imi Ayrım éTTin Ya ArTik FarkéTMéSéNDé Fark éTMéZ 9)uMutLar TuKéNDi GéNé iÇiYoRum aNNé 10) DéTayLAr AynaDir Ayrım'i YansiTir KraLLar iz BiRakir SoyTariLAr KisKanir SaLLanirSaDa YiKiLmaz TahTim 11)GeceLeri geLme TIRAŞ BIÇAĞI tutarIm Uzatma koLLarInI Sanada AtarIm SenIn Icin ağLar Kendimi dOğrarIm Dedim Ya GüzeLim ßen PisKopatIm 12)Hele bir ışıklar sönsün Sular durulsun Bıçak atacağım Dağın dikine Kısa devre yapsın kalbimEllerim inatla dökülsün cıgaraya Sen beni ozaman GörHele küssün meydan lar Kaldırımlara yağmur dökülsün Dağılsın Dişlerimde gülüşler Kaybettiklerim bi dönsün Sen beni ozaman gör 13)BéDéNim KaRanLikLara RuHum Sana Ait 14)HAYATI uÇurumLArDa Géçmiş Bir AdaMada MéZar oLaRak uçuRumun KéNari Yakisir Unutma! ucurumun KéNArindada ÇiCékLéR YéTisir 15)kãrdãn ãdãmLãrIn SãLtãnãtI Güne$ görünCeye kãdãrdIr ! 16)Seni ben kendime KADER saymi$tim, Ugruna her$eyi góze almi$tim Yúregin ta$tanmi$ ¢øk ge¢ anladim Bir damla góz ya$i DEGMEZMIS SANA ! 17)CocukLArin Bir MaSaLa KanDiği Gibi BéNDé SéNin GozLéRiNé Kanmsim GuNésin YéR Yuzunu Yaktiği Gibi Gulum SéNin GozLérinDé yanmisim 18 ) GéL BuLut oLDa Yağ Birazcık iSLanDir aL BaSimi DizLériNé YasLandir DéLirMisim SéVDé BéNi usLandir 19)oLüm GéLdiği Süre YaniMa GéLMé Bén AzRaiLLé'Dé HéSap KiTap Yaparim !! 20)Bir ÇığLıkTI YanLızLığım Hépiniz SağirDiniz 21) mútluluklâr dêlêrêm yênê âskındâ sên bênê dú$únmedên ya$amana bak sênên dêrtlerên varya benim yanımda ben onlarla ya$arIm sen keyfine bak ! 22)Sen Uzaktaysan ßen Yanındayım Sen AteSteysen ßen Kordayım ßirGün ßu Dünyadan Göçersen ßilki Senden Önce Ordayım Sonsuz aSkım! 23)Tam KarsiYa GéÇéRKéN BirakTiğin ''O'' éL BéNim  

Üst Alt