bilgiliadam
Yeni Üye
Damar SÖzler kısa kısa Damar SÖzler düşünüyorum acaba çekip gitsem kimselerin olmadığı yerde kimselerin olduğu yerden daha kuytu eder miyim acaba : senin neolduğun benm içn manâlı deilsonuçta gözlerimn sanabaktığı kadarsnben ogözleri senden çektiğm lahza hoşbi anı olarak kalrsn DertLeri Koy Kenara geL yanıma Cüzdan Doymuş Para Düşmen Dara Askım Askı Bosver sımdıLıq Kes Sesini Yapma biLmisLiq sen benim farkımı farkedemedin, bundan böyle farketsen de farketmez, beni farkedenler senden FAZLA FARKLI!! bir şiirin içine sığındım,ayrılıklar bitince haber verin!!! yanımda kimse olmadığından yok yalnızlığım,yalnız olduğumu söyleyebileceğim kimsem olmadığı için yalnızım kaç cadde var gördüğümde ağladığım bilirmisin? yalnızlıktan midem bulanır gel desem gelirmisin? aşık olmak yok bir ömür boyu sevmektir marifet yaşam kalbini okuyacak bir şarkıcı yaratmadıysa, aklını konuşacak bir filozof yaratır vefat öncesi yorgunluk var gözlerimde gölgem bile boğmak için fırsat arıyor!!! bıcaklar kesmedi de tenimi bir kötü sözle öldüm us şeytandan tutum tanrıdandır hangi düşüncenin davranışa dönüşeceğine karar verense insandır!!! DeRdI oLaNı DıNlErmDeRdIM VaRsA dERde YoL AçAnI sIlEr GeCeRIm:!!! zaten büyük aşkların adamı olamazdın sen adresim yalnış kahramanım yalnıştı! Şimdi daha iyi anlıyorum oysa, Nefes almak değilmiş, yaşamak Ateşlerde yakmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz almak Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz A$k KıZ Arkada$ıNıN DuDaqıNDaN ÖpMeK Değin UcuZsa ßeNDe O A$FAKAT SaTaCaK DEK $eReFSiZiM bütün trajediler ölümmle biter bütün komediler ise izaç le! sevda dudaklarımdan akıcı sözcükler yok yüreğimde kanayan yaram zırhın içinde olan kaderdir evladım insan değil