Son Konu

Damar Sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Soğuk bir kış gecesinde dar ağacına asıldı tertemiz hayallerim o gun bu gundur hic ayık gezmedim!

Beni yalnız bırakın! Lanet olası bazı insanlardan nefret ediyorum

Zaman omrumu alıp gitsede sessizce, seni kalbimden alamayacak yeminliyim aşkımın ustune

Beddualarımı onda bırakır sevaplarımı yureğimde saklarım masum bir gunahsa yaşadığım gururumdan susarım

Bazıları alışmış durmadan sevgili değiştirmeye Haklısınız, cunku biz alışkın değiliz sevmediğimiz Kız’a “seviyorum demeye…

Senin ortalık malı olmuş yeminlerin, benimse el surulmemiş hayallerim vardı!

Kimse bilsin istemiyorum kalbimin kırıldığını İşte bu yuzden herkesden gizlerim; yuzum gulerken icimin ağladığını…!

Şimdi bana o kız olmuş deseler, ben onun icin hergun oldum o bir kere olmuş cok mu? derim…

KoLay DeğiLdir! Uğruna HerşeYinizi Verdiğiniz İnsana Yabancı Gibi Baкmaк

Ben dosta selami da bilirim yare sevdayı da yeter; ki dost yurekli yar vefali olsun…

Beni yarım bırakma, başkasına can olur Beni yarına da bırakma, can bu belli mi olur…

Gozyaşıyla dolup taşıyorsa gonul mahzenin, demek ki, hayallerin bile yorgun, ruyaların bile huzunlu…

Bir damla derdin benim Bin damla mutlulugum senin olsun

Dışımda kahkalardan bir suret! İcimde kan ağlayan kucuk bir velet

İcimdeki ben hala sen krizlerinde

Bundan bole senin gibilere karnım tok! Hayat senin Romeo ama artık juliet yok!

Kimse bana masal anlatmasın cocukken de sevmezdim zaten

Artık kapıyı calan ben değilim anne, ruhuma başkası girdi, dunyanın son gunu gibiydi sanki tum dokunduklarım eriyip gitti… Artık o kucuk cocuk değilim anne, icime bir canavar yerleşti…

Neye yarar, sozcukler! Kalpleri kanatmaktan başka!

Her gun biraz daha yok ediyorum kendimi! Her gun dibe daha dibe en dibe batmak ne acı! Ben muhim değilim ruhuma iyi bakın!

Yavaş yavaş gidiyor benden hayat; damarlarımdan cekiliyor icimdeki sen! Bense duşuyorum hiclik otesi bir hayata…

Şimdi dayanamaz oldum bu yurek sancılarına artık kaldıramıyor bedenim senin uğruna olsa da…

Susmayın biliyorum, ben bir yalan dunyada gurultulu yaşadım, sessizce oluyorum

Bitti demekle bitmiyor bir şeyler kalıyor yurekte

Vakit kitlendi, zamanın bile zamanı kalmadı, neredesin?

Her seciş, bir vazgeciştir

Canım sıkkın bu aralar kendi dunyamın caresizliği icerisinde dalıp gidiyorum

Seni seninle yaşamak istiyorum, tek başıma değil!

Ne kurulacak bir hayal bıraktın, nede yaşanacak bir hayat…

Hayat da filmler gbi olamaz mıydı? Her şey masalsı, eksiksiz acısı bile değerli…

Benden nefret edin cunku sizden değilim…arkamdan hep kufredin…ben kendime kefilim, dunyalarımız farklıdır anlaşamayacağız eminim…

Ben senin duymak istemediğin her şeyim Bilipte olmasını istemediğin her kesinlik ben’im!

Duşlerimde puslu bir intikam bileklerimde bayat bir intihar oysa olunecek bir şey yokmuş sen gidince yaşanacak bir şey olmadığı kadar!

İyiliğe dair ne varsa satmış insan oğlu şeytana…

Bilmezler yalnız yaşamayanlar nasıl korku verir sensizlik insana; insan nasıl konuşur kendisiyle; nasıl koşar aynalara Bir cana hasret, bilmezler…

Bir goz yası akıttım uğrunda yine…yine seni anımsadım ve ağladım Ama son gozyaşlarım…sanma ki seni unuttuğumdan! Seni olene kadar seveceğim derdim ya hep soz seveceğim o ana dek!

Bırakıp gittin beni…seni unuttum sanma, zaman alışmayı ogretti belki ama unutmayı asla…

Bir gun sen de beni ararsın Bir hasret seni yakar, deli bir ozlem sarar ağlarsın: geri donmek istersin, eski bir şarkı yakar birden, gozlerin dolar ağlarsın elimde değil unutmak seni, kacsam da kovalar anılar beni boş hayallere sarılır gibi kolay mı unutmak biranda seni

Yine gecenin sensizliğindeyim Yıldızlar kadar uzaksın bana Oylesine istiyorum ki ellerini tutmak, gozlerine bakmak Anladım ki son demindeyim sensizliğin…

Ben seninle toprağa girerim diyenleri cok gordum ben oyle diyenleri toğrağa hep yanlız gondum

Sensizlik bir ok gibi canıma saplanmalı, coşmalı yanardağlar kasırgalar kopmalı, aşkın bir zehir gibi kanımda dolaşmalı, elbette aşk dediğin boyle olmalı…ben imkansız aşklar icin yaratılmışım, ne kavuşmayı bilirim ne unutmayı, kayboldum kuytusunda yanlızlıkların, yaşadım en karasını sevdaların…

Eğer birini unutmak istiyorsan onun adını kumlara yaz sabahleyin dalgalarıın ve fırtınanın onu sildiğini goreceksin; eğer birini seviyorsan kalbine yaz ki hic bir fırtıına ya da dalga onu silemesin!

Bendeki aşk ateşi cehennemi kıskandırır

İstersem bir adamı bey de yaparım, paşa da ve istersem bir adama dunyayı zindan da ederim biz nabza gore şerbet verenlerdeniz laf kulağıma gelirse, laf getirenin kulağını keser, lafı cıkartana yediririm

Kıymet bilmeyen kalbe sevgim haram, yolunu bekleyip gelmeyene yazıklar, sevdim deyipte aldatana lanet, beni sonsuza kadar sevene bu Canım kurban olsun!

Her genc delikanlının bir sevgilisi olabilir ama, her genc kızın bir delikanlı sevgilisi olamaz!

Siliyor dunlerimi yine aşk birbaşıma bırakıp da beni duymazlıktan geliyorsun bak

Sen benden ayrılmaya karar verecek kadar kuculduysen ben senin uğrunda olumu goze alacak kadar buyudum demektir

Benim damarlarımda dolaşan kimyasal bir etki sen aşk değilsin guzelim seninki etkiye tepki…

Seni duşundukce anlıyorum ne kadar şanslı olduğumu ve seni hayal ettikce hayal ediyorum guzel gunleri…

Umudumun adı sensin, sen benim en guzel hayallerimsin, bir hayalim var adını cok sevdiğim oda sensin biricik sevgilim…

Sensiz olacak bir hayatı istemem garip dunyamda, sensizliği yediremem kendime dinletemem kalbime! Sen benim ilk ve son aşkımsın, sen istemesen de!

Uzaklıklar biter sevince, onemli olan kalpler bir olsun her iki yurekte, ben seni bekliyorum umut dolu hayallerimle, haydi tut ellerimi bitsin bu işkence…

Gururuma değil sana yenildim, gozyaşlarımın tek sebebi sensin vicdansız sevgilim…

Üst Alt