Son Konu

Delikanlı Mesajlar

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Delikanlı Mesajlar 2019
2019 delikanlı sozler kısa

SeN HaYaLLeRiMiN CeLLaDi, uMuTLaRiMiN
KaTiLi Ve ZaVaLLi BiR oMRuN aCiMaSiZ
aZRaiLi, BeYNiMDeKi TeK KuR$uNLa
VuRDuM KeNDiMi GeLiP aLaBiLiRSiN
eMaNeTiNi

millet kullhan beyi olmuş etrafı boş bıraktık cakallar dolmuş bizim yuruduğumuz gayri mechul yolmuş alem dedikleri

Deliyim Kanım Sıcak Duramam yerimde Yaşım Daha 20 Dunya AdrenaLin Dolu Bana ben Delikanlıyım Tanımam Ne Mafya Ne Ağa!

Delikanlılık Aso Giyinip Tesbih cekmekle Olmaz Yiğidim! Delikanlı Adam onunu iLikLer buyuklerinin Elini Oper Sevdiğine Yanlış yapmaz!

Delikanlı Sevdi Birkere Gonul Dinlermi Dert Dinlermi itirazları! Delikanlı Sevmiş Birkere Acı Ceksede belli Etmez Sevdiğine Bakar guler Delikanlı iŞte Sevdiğinin Dibinde

Tesbihimiz varsa Sabır cekiyoruz Sigara iciyorsak Derdimizden iciyoruz Biz Delikanlıyız Farkımız Delikanlı OLmamız!!!

Kimseye Hata yapmayız hata yapanı Aramıza Almayız!

Delikanlı Adam Rahat uyumaz, Delikanlı Adam Sevdiklerini Rahat uyutur

Delikanlıyız Alemde Şekil yapmayız herkeze!! Buyuklerimizi Severiz, Kucuklerimizi Sayarız Biz DeliKANLIYIZ!

Hayat yolardan Cizilmiş Olsa Bile Birini Sececeksin Sectiğin Yolda Olum Olsa Bile SELAM Verip Gececeksin

Cekeriz Emaneti Bozarız Adaleti Mahallemizden Gecilmez Elimizden Su İcilmez Biz Ahlat Cocuğuyuz Bize Racon Kesilmez

SerSeriyim SerSeri SokakLardır EvimDinLe Cici Kız DinLeSanıyorsun ki SerSeriLer AğLamazSerSeriler ßir ßir Ağladımı Kimse Tutamazİnanki Sosyete Kızı Herkes SerSeri Olamaz

Biz Biz Olduqumuz Icin S£viLdik ,ßizi SatanLarı KaLbimizden Bir Bir SiLdik Geride 35 Kişi kaLdık ama icimiz rahat MutLuyuz Cunku Bu yaşımıza kadar Hic Adam SATMADIK ! KraL OLmayanLara Tac taktık İşte En Buyuk Hatayı da ßurda Yaptık!

Babalar Onde giderCunku;Cocuklar yolu bilmezler

Aşka BABA Dedik bizi yetim Bıraktı

Alem Oyuncu olmuşSokaklar Sahne

Bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısındabeni arasan ya ordayım yada tam karşısında !!

Ben silah şarjorunde taşınan kurşun gibiaynı bedene sıkılan iki soğuk mermi gibi sevdim seni sevdim !!

Dinle !! Sosyete Kızı Dinle !! Sanmaki Serseri Ağlamaz !! Serseri Bir Ağlarsa Kimseler Susturamaz !!

Bu arada ben zaten oleceğim Bırakta uğrunda oleyim !!

Hic kalmadı esrarımız cakal kaynar etrafımız hep bağlandı yollarımız baharımız kışa dondu

Nefes nefes cekilen Duman duman uflenen esrara değil be guzelim sana muftelayım sana

Tane tane yutulanCay icinde patlayan Haplara değil be guzelim sana muftelayım sana

Bir cift zarla oynanan atıpta goğsune vurulan kumara değil be guzelim sana muftalayım sana

Sevene can feda sevmeyene elveda

Senide GOMDUM !! Sende OLDUN !! Haddini Bilmeyen Herkese Kustum !!

BİZLER; Siz Sokağa Cıkarken Annelerinizin Uyardığı O Kotu Cocuklarız

Tesadufen Doğduk Mecburen Yaşıyoruz

Bizim Parasızlıktan Kestiremediğimiz Sakallarımız sosyete piclerinde Moda olmuş

Hakedenin hayatıma sokarım haketmeyenin hayatına sokarım

Delikanlılık ne racon kesmek ne adam dovmektir Delikanlılık koltuğuna 1 ekmek alıp evin yolunu tutmaktır

ﻉтяαFđα Ǻятįѕт ¢σк Ǻмα γoηﻉтмﻉη ßįzįz HαвﻉяŁﻉяį γσк

Hayatı goz yaşlarınla odullendirecegine gulucuklerinle cezalandır

Üst Alt