Hayat yolardan Cizilmiş Olsa Bile Birini Sececeksin Sectiğin Yolda Olum Olsa Bile SELAM Verip Gececeksin
Cekeriz Emaneti Bozarız Adaleti Mahallemizden Gecilmez Elimizden Su İcilmez Biz Ahlat Cocuğuyuz Bize Racon Kesilmez
SerSeriyim SerSeri SokakLardır EvimDinLe Cici Kız DinLeSanıyorsun ki SerSeriLer AğLamazSerSeriler ßir ßir Ağladımı Kimse Tutamazİnanki Sosyete Kızı Herkes SerSeri Olamaz
Biz Biz Olduqumuz Icin S£viLdik ,ßizi SatanLarı KaLbimizden Bir Bir SiLdik Geride 35 Kişi kaLdık ama icimiz rahat MutLuyuz Cunku Bu yaşımıza kadar Hic Adam SATMADIK ! KraL OLmayanLara Tac taktık İşte En Buyuk Hatayı da ßurda Yaptık!
Babalar Onde giderCunku;Cocuklar yolu bilmezler
Aşka BABA Dedik bizi yetim Bıraktı
Alem Oyuncu olmuşSokaklar Sahne
Bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısındabeni arasan ya ordayım yada tam karşısında !!
Ben silah şarjorunde taşınan kurşun gibiaynı bedene sıkılan iki soğuk mermi gibi sevdim seni sevdim !!
Dinle !! Sosyete Kızı Dinle !! Sanmaki Serseri Ağlamaz !! Serseri Bir Ağlarsa Kimseler Susturamaz !!
Bu arada ben zaten oleceğim Bırakta uğrunda oleyim !!
Hic kalmadı esrarımız cakal kaynar etrafımız hep bağlandı yollarımız baharımız kışa dondu
Nefes nefes cekilen Duman duman uflenen esrara değil be guzelim sana muftelayım sana
Tane tane yutulanCay icinde patlayan Haplara değil be guzelim sana muftelayım sana
Bir cift zarla oynanan atıpta goğsune vurulan kumara değil be guzelim sana muftalayım sana