Hayat yolardan Cizilmiş Olsa Bile Birini Sececeksin Sectiğin Yolda Olum Olsa Bile SELAM Verip Gececeksin
Cekeriz Emaneti Bozarız Adaleti Mahallemizden Gecilmez Elimizden Su İcilmez Biz Ahlat Cocuğuyuz Bize Racon Kesilmez
Biz Biz Olduqumuz Icin S£viLdik ,ßizi SatanLarı KaLbimizden Bir Bir SiLdik Geride 35 Kişi kaLdık ama icimiz rahat MutLuyuz Cunku Bu yaşımıza kadar Hic Adam SATMADIK ! KraL OLmayanLara Tac taktık İşte En Buyuk Hatayı da ßurda Yaptık!
Bir silahım olsaydı, bir silahım … Yoksulluğu şakağından, Kaybetmeyi kalbinden, ve sensizliği alnının tam ortasından vururdum
Bu alemde raconu şahıslar koymazBu alemde bir racon vardır,şahıslar uygular
MekanSiziz Kanka SaLLa yak Bi Cigara Vur Saga KariymiS KizmiS KolPa hepSi birer geLip gecici Dalga
Bir yola Girmişiz Ucunda Olummu Bilinmez… Bizim Kitap`ımızda Verilen sozden Donulmez Benim Vucudum Kalkan Sana Mermi Değmez Ben Aşığım Gulum Benden Once Olunmez!
Biz delikanlılığımızı ihtimaller uzerine kurmadikki ihanetler yuzunden yıkalım
ZanNeDrsNki SerSeri AğLamAz, SerSeri ßi KyBolDumu oNu kMse ßulAmaz, Dinle, Şehirlern ASİ KIZI hc kMse SerSeri gbi AŞIK OlAmz
Bizim sozumuz dosta tatlı duşmana kurşundur namerte hancer merte candır canımız dosta feda duşmana beladır dostluğumuz yucedir ne alınır ne satılır oumunedir
Gécici HéVés DéğiL Hak éDéNé NéFés oLurum
“YiğitliK VurmakLa, aĞalıK VermekLe oLuR
CeplerDe ResmimiZ aLemDe iSmimiZ
aldanma hayatın cılvelerıne hersey bahane ,gorunusum serseri ama gonlum sahane
Ne kolumda kelepce, ne yanımda gardiyan,ne gonlumde zulum,ne ensemde olum,o gun yanlızca sen olcaksın gulum