B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 24 Kas 2023 #1 Delikanlı msn nickleri delikanlı msn sozleri delikanlı nickler Seven Sever Sevmeyen Yol Alıp Gider ßenim Dunyam Her Turlu Doner Kızım ηαмıмızıη вuуuкℓuğu Dσѕтℓαяıмızıηвuуuкℓuğuηdєη∂ιя вιz oℓмєуι cσктαη gozє αℓ∂ıк ∂αуαηıмız∂α кιмℓєя goтuяu¢єz σηυ ∂uşuηuуσяυz Aѕℓα вιяιℓєяιηιη υмυ∂υηυ кıямα вєℓкι∂є ѕαнιρ σℓ∂υкℓαяı тєк şєу σ'∂υя уαşαмαк ιcιη уαℓναямα∂ıк oℓмєк ιcιη уαℓναямαуız ∂σѕтυм σℓмαz, нαѕмıм уαşαмαz oℓєηιη αякαѕıη∂αη αğℓαмαкι, ѕєη oℓ∂uктєη ѕσηяα∂α αякαη∂αη αğℓıуαη вıяαкмα !! вιя уєя∂є кucuк ιηѕαηℓαяıη вuуuк goℓgєℓєяι σℓυşυуσяѕα σяα∂α guηєş вαтıуσя ∂ємєктιя αѕℓα вιяιℓєяιηιη υмυ∂υηυ кıямα, вєℓкι∂є ѕαнιρ σℓ∂υкℓαяı тєк şєу σ'∂υя нαуαттα є∂ιη∂ιğιм тє¢яuвєℓєя, ує∂ιğιм кαzıкℓαяıη тσρℓαмı∂ıя αуηı ∂ιℓι кσηυşαηℓαя ∂єğιℓ, αуηı ∂υуgυуυ ραуℓαşαηℓαя αηℓαşαвιℓιя ∂σѕтυη ∂σѕтυм∂υя, ∂uşмαηıη ∂uşмαηıм ѕσηυηυ ∂uşuηєηℓєя кαняαмαη σℓαмαz нєяşєуιη, zαмαηı ναя; уαşαмαηıη, ѕєνмєηιη, нαттα oℓмєηιη вιℓє вєуαzıη кα∂єяι кιяℓєηмєк, ѕιуαнıη кα∂єяι ѕυcℓαηмαктıя ∂uηуα вιя guη∂uя, σ ∂α вυguη∂uя! вιz вєℓιмιzє ѕιℓαнı ѕιℓαнℓα νυяυℓмαк ιcιη кσу∂υк ѕєη∂єη вιя тαηє ∂αнα уσкѕα, єуναℓℓαн ∂ιує¢єкѕιη ѕєη, ѕєη σℓ! αѕℓα вιz σℓмα вιz oℓмєуι cσктαη gozє αℓ∂ıк ∂α, уαηıмız∂α кιмℓєя goтuяu¢єz σηυ ∂uşuηuуσяυz ιηѕαηα guνєηмє oℓuя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя нєя guη σℓαη уєηιℓιк, вєηιм gєℓєηєкℓєяιмє вιя ιнαηєт νє нαкαяєттιя ѕєη cιƒтℓιктє αт тıмαя є∂єякєη, вιz ιηѕαη тıмαя є∂ιуσя∂υк ηαмıмızıη вuуuкℓuğu, ∂σѕтℓαяıмızıη вuуuкℓuğuη∂єη∂ιя нєя guη σℓαη уєηιℓιк вєηιм gєℓєηєкℓєяιмє вιя ιнαηєт νє нαкαяєттιя Cєкмιş ¢ιgαяαуı Kαƒαѕı Dυмαηℓı Aѕℓıη∂α Hαявι Dєℓιкαηℓı Kσℓυη∂α Tesbih Sallamasınıda Biliriz Cekmesinide Ama Yuvarlamasını Bilmeyiz CunkuBiz Delikanlıyız Karakol merkez farketmez İstanbul cocuğu affetmez, Catılır kaşlar kesilir başlar, en guzel aşklar bu semtte baslar Hicbir Sévap mutLu étmédi ki Béni, SéninLé işLédiğimiz GunahLar kadar Uzulmem Veya MutLu oLmam icin KimSeye ihTiyaCım Yoq KuRaLLar DéğişTi Oyuna DéVam ! Ayakta olmek diz ustu yasamaktan daha cok onur vericidir Babalar Onde giderCunku;Cocuklar yolu bilmezler… Aşk’a BABA Dedik bizi yetim Bıraktı… Alem Oyuncu olmuş, Sokaklar Sahne… Bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında,beni arasan ya ordayım yada tam karşısında !! Ben silah şarjorunde taşınan kurşun gibi, aynı bedene sıkılan iki soğuk mermi gibi sevdim seni sevdim !! Dinle !! Sosyete Kızı Dinle !! Sanmaki Serseri Ağlamaz !! Serseri Bir Ağlarsa Kimseler Susturamaz !! Bu arada ben zaten oleceğim Bırakta uğrunda oleyim !! Delikanlılık hayatta yokken gencliğimize fiyat bicen kızlara değil bizi satmayan dostlara ihtiyacımız var Hic kalmadı esrarımız cakal kaynar etrafımız hep bağlandı yollarımız baharımız kışa dondu Nefes nefes cekilen, Duman duman uflenen esrara değil be guzelim sana muftelayım sana Tane tane yutulan, Cay icinde patlayan Haplara değil be guzelim sana muftelayım sana Bir cift zarla oynanan atıpta goğsune vurulan kumara değil be guzelim sana muftalayım sana Sevene can feda sevmeyene elveda Senide GOMDUM !! Sende OLDUN !! Haddini Bilmeyen Herkese Kustum !! BİZLER; Siz Sokağa Cıkarken Annelerinizin Uyardığı O Kotu Cocuklarız
Delikanlı msn nickleri delikanlı msn sozleri delikanlı nickler Seven Sever Sevmeyen Yol Alıp Gider ßenim Dunyam Her Turlu Doner Kızım ηαмıмızıη вuуuкℓuğu Dσѕтℓαяıмızıηвuуuкℓuğuηdєη∂ιя вιz oℓмєуι cσктαη gozє αℓ∂ıк ∂αуαηıмız∂α кιмℓєя goтuяu¢єz σηυ ∂uşuηuуσяυz Aѕℓα вιяιℓєяιηιη υмυ∂υηυ кıямα вєℓкι∂є ѕαнιρ σℓ∂υкℓαяı тєк şєу σ'∂υя уαşαмαк ιcιη уαℓναямα∂ıк oℓмєк ιcιη уαℓναямαуız ∂σѕтυм σℓмαz, нαѕмıм уαşαмαz oℓєηιη αякαѕıη∂αη αğℓαмαкι, ѕєη oℓ∂uктєη ѕσηяα∂α αякαη∂αη αğℓıуαη вıяαкмα !! вιя уєя∂є кucuк ιηѕαηℓαяıη вuуuк goℓgєℓєяι σℓυşυуσяѕα σяα∂α guηєş вαтıуσя ∂ємєктιя αѕℓα вιяιℓєяιηιη υмυ∂υηυ кıямα, вєℓкι∂є ѕαнιρ σℓ∂υкℓαяı тєк şєу σ'∂υя нαуαттα є∂ιη∂ιğιм тє¢яuвєℓєя, ує∂ιğιм кαzıкℓαяıη тσρℓαмı∂ıя αуηı ∂ιℓι кσηυşαηℓαя ∂єğιℓ, αуηı ∂υуgυуυ ραуℓαşαηℓαя αηℓαşαвιℓιя ∂σѕтυη ∂σѕтυм∂υя, ∂uşмαηıη ∂uşмαηıм ѕσηυηυ ∂uşuηєηℓєя кαняαмαη σℓαмαz нєяşєуιη, zαмαηı ναя; уαşαмαηıη, ѕєνмєηιη, нαттα oℓмєηιη вιℓє вєуαzıη кα∂єяι кιяℓєηмєк, ѕιуαнıη кα∂єяι ѕυcℓαηмαктıя ∂uηуα вιя guη∂uя, σ ∂α вυguη∂uя! вιz вєℓιмιzє ѕιℓαнı ѕιℓαнℓα νυяυℓмαк ιcιη кσу∂υк ѕєη∂єη вιя тαηє ∂αнα уσкѕα, єуναℓℓαн ∂ιує¢єкѕιη ѕєη, ѕєη σℓ! αѕℓα вιz σℓмα вιz oℓмєуι cσктαη gozє αℓ∂ıк ∂α, уαηıмız∂α кιмℓєя goтuяu¢єz σηυ ∂uşuηuуσяυz ιηѕαηα guνєηмє oℓuя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя нєя guη σℓαη уєηιℓιк, вєηιм gєℓєηєкℓєяιмє вιя ιнαηєт νє нαкαяєттιя ѕєη cιƒтℓιктє αт тıмαя є∂єякєη, вιz ιηѕαη тıмαя є∂ιуσя∂υк ηαмıмızıη вuуuкℓuğu, ∂σѕтℓαяıмızıη вuуuкℓuğuη∂єη∂ιя нєя guη σℓαη уєηιℓιк вєηιм gєℓєηєкℓєяιмє вιя ιнαηєт νє нαкαяєттιя Cєкмιş ¢ιgαяαуı Kαƒαѕı Dυмαηℓı Aѕℓıη∂α Hαявι Dєℓιкαηℓı Kσℓυη∂α Tesbih Sallamasınıda Biliriz Cekmesinide Ama Yuvarlamasını Bilmeyiz CunkuBiz Delikanlıyız Karakol merkez farketmez İstanbul cocuğu affetmez, Catılır kaşlar kesilir başlar, en guzel aşklar bu semtte baslar Hicbir Sévap mutLu étmédi ki Béni, SéninLé işLédiğimiz GunahLar kadar Uzulmem Veya MutLu oLmam icin KimSeye ihTiyaCım Yoq KuRaLLar DéğişTi Oyuna DéVam ! Ayakta olmek diz ustu yasamaktan daha cok onur vericidir Babalar Onde giderCunku;Cocuklar yolu bilmezler… Aşk’a BABA Dedik bizi yetim Bıraktı… Alem Oyuncu olmuş, Sokaklar Sahne… Bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında,beni arasan ya ordayım yada tam karşısında !! Ben silah şarjorunde taşınan kurşun gibi, aynı bedene sıkılan iki soğuk mermi gibi sevdim seni sevdim !! Dinle !! Sosyete Kızı Dinle !! Sanmaki Serseri Ağlamaz !! Serseri Bir Ağlarsa Kimseler Susturamaz !! Bu arada ben zaten oleceğim Bırakta uğrunda oleyim !! Delikanlılık hayatta yokken gencliğimize fiyat bicen kızlara değil bizi satmayan dostlara ihtiyacımız var Hic kalmadı esrarımız cakal kaynar etrafımız hep bağlandı yollarımız baharımız kışa dondu Nefes nefes cekilen, Duman duman uflenen esrara değil be guzelim sana muftelayım sana Tane tane yutulan, Cay icinde patlayan Haplara değil be guzelim sana muftelayım sana Bir cift zarla oynanan atıpta goğsune vurulan kumara değil be guzelim sana muftalayım sana Sevene can feda sevmeyene elveda Senide GOMDUM !! Sende OLDUN !! Haddini Bilmeyen Herkese Kustum !! BİZLER; Siz Sokağa Cıkarken Annelerinizin Uyardığı O Kotu Cocuklarız