B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 20 Kas 2023 #1 Delikanlı Sozler 2019 Hayatı oyLe bir yaşaki,Hayat seni KISKANSINOyLe bir Sevki,oLum Sana ACISINoyLe Bir doSt oLki, DoStun oLmayanLar UTANSIN TopLumda Hép itiLiriz SanmaKi ßuna iSteKLiyiz, ßiz SadeCe SevdiKLerimizin éSériyiz!! ßizdé SaßaH oLmaz, ßizdé GunéŞ Doğmaz, ßiz ¡§¥ãNKãR'ıZ Kızım ßizLé DoSt oLmak Size YaKıŞmaz yalan olursak alemde yalanlar bolumunde mutlaka boy gosterırız aqa millet kullhan beyi olmuş etrafı boş bıraktık cakallar dolmuş bizim yuruduğumuz gayri mechul yolmuş alem dedikleri Deliyim Kanım Sıcak Duramam yerimde Yaşım Daha 20 Dunya AdrenaLin Dolu Bana ben Delikanlıyım Tanımam Ne Mafya Ne Ağa! Fazla uzun Cumleler Kurma Bana Manitanın Yanında Alırım ifadeni Tenhada, Dua Et Manitan yanında!!! Delikanlılık Aso Giyinip Tesbih cekmekle Olmaz Yiğidim! Delikanlı Adam onunu iLikLer buyuklerinin Elini Oper Sevdiğine Yanlış yapmaz! aĞlamayı FerdiDen ßæğLamayı Orhandan İsyanı MusLumden Sevmeyi ise YanLızca ßizden oĞrenin!! Delikanlı Sevdi Birkere Gonul Dinlermi Dert Dinlermi itirazları! Delikanlı Sevmiş Birkere Acı Ceksede belli Etmez Sevdiğine Bakar guler Delikanlı iŞte Sevdiğinin Dibinde Kimseye Hata yapmayız hata yapanı Aramıza Almayız! Yarı Yolları Biz Tamamladık Ağır Abileri Onumuzde Ceketlerini Bağlattık, Delikanlı Adam Şekil Yapmaz Kocum Delikanlı Adam Saygı Gorur Saygı Gosterir belinde Silah Cıkmışsın Carşıya , Tesbih elinde yapıyor Makara, Bizim Mekanımızda OLmaz Numara , Şimdi yavaştan Adımlarını Saymaya başla her Delikanlı Saygılı Olursa Aleme, Alem Delikanlı Olur Gosterir Sana Saygı AŞksız kalmış Bir Delikanlı Kaldırımda Oturuyor Gozleri Dumanlı, Belli Cektiği Aşk Yarası Bir Delikanlının Aşkı Ya Silahla Biter Yada Sevgiyle Gider Delikanlı Adam Rahat uyumaz, Delikanlı Adam Sevdiklerini Rahat uyutur KaH CıkarıM GokyuzuNe SeyrederiM aLeMi, KaH iNeriM YeryuzuNe SeyredeR aLeM ßeNi! Suslu aşk kelimeleri yok bisde bakışımız yeter gercekten sevene YaNLıZLıK ßeNiM saLTaNaTıMDıR , aCıLaRLa d0Lu haRaBeMde kRaLLaR giBi YasıYoRuM!! ßiZ Bu aLemDe CaydanlıĞa KaN KoyaR ßıcakLa KarıştırırıZ DosT DeriZ CaN VeririZ aNcaK DosT uNutunCa oLuruZ Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez
Delikanlı Sozler 2019 Hayatı oyLe bir yaşaki,Hayat seni KISKANSINOyLe bir Sevki,oLum Sana ACISINoyLe Bir doSt oLki, DoStun oLmayanLar UTANSIN TopLumda Hép itiLiriz SanmaKi ßuna iSteKLiyiz, ßiz SadeCe SevdiKLerimizin éSériyiz!! ßizdé SaßaH oLmaz, ßizdé GunéŞ Doğmaz, ßiz ¡§¥ãNKãR'ıZ Kızım ßizLé DoSt oLmak Size YaKıŞmaz yalan olursak alemde yalanlar bolumunde mutlaka boy gosterırız aqa millet kullhan beyi olmuş etrafı boş bıraktık cakallar dolmuş bizim yuruduğumuz gayri mechul yolmuş alem dedikleri Deliyim Kanım Sıcak Duramam yerimde Yaşım Daha 20 Dunya AdrenaLin Dolu Bana ben Delikanlıyım Tanımam Ne Mafya Ne Ağa! Fazla uzun Cumleler Kurma Bana Manitanın Yanında Alırım ifadeni Tenhada, Dua Et Manitan yanında!!! Delikanlılık Aso Giyinip Tesbih cekmekle Olmaz Yiğidim! Delikanlı Adam onunu iLikLer buyuklerinin Elini Oper Sevdiğine Yanlış yapmaz! aĞlamayı FerdiDen ßæğLamayı Orhandan İsyanı MusLumden Sevmeyi ise YanLızca ßizden oĞrenin!! Delikanlı Sevdi Birkere Gonul Dinlermi Dert Dinlermi itirazları! Delikanlı Sevmiş Birkere Acı Ceksede belli Etmez Sevdiğine Bakar guler Delikanlı iŞte Sevdiğinin Dibinde Kimseye Hata yapmayız hata yapanı Aramıza Almayız! Yarı Yolları Biz Tamamladık Ağır Abileri Onumuzde Ceketlerini Bağlattık, Delikanlı Adam Şekil Yapmaz Kocum Delikanlı Adam Saygı Gorur Saygı Gosterir belinde Silah Cıkmışsın Carşıya , Tesbih elinde yapıyor Makara, Bizim Mekanımızda OLmaz Numara , Şimdi yavaştan Adımlarını Saymaya başla her Delikanlı Saygılı Olursa Aleme, Alem Delikanlı Olur Gosterir Sana Saygı AŞksız kalmış Bir Delikanlı Kaldırımda Oturuyor Gozleri Dumanlı, Belli Cektiği Aşk Yarası Bir Delikanlının Aşkı Ya Silahla Biter Yada Sevgiyle Gider Delikanlı Adam Rahat uyumaz, Delikanlı Adam Sevdiklerini Rahat uyutur KaH CıkarıM GokyuzuNe SeyrederiM aLeMi, KaH iNeriM YeryuzuNe SeyredeR aLeM ßeNi! Suslu aşk kelimeleri yok bisde bakışımız yeter gercekten sevene YaNLıZLıK ßeNiM saLTaNaTıMDıR , aCıLaRLa d0Lu haRaBeMde kRaLLaR giBi YasıYoRuM!! ßiZ Bu aLemDe CaydanlıĞa KaN KoyaR ßıcakLa KarıştırırıZ DosT DeriZ CaN VeririZ aNcaK DosT uNutunCa oLuruZ Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez