Son Konu

Deniz hala Hüsnü'yü unutamamış

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Deniz hala Hüsnü'yü unutamamış Deniz Seki sevgilisi klarnet üstadı Hüsnü Şenlediri'ciyi hala unutamamış 1548643448 1548643448 denizhalahusnuyuunutamamis5c4e6c7dd913fdenizhalahusnuyuunutamamis5c4e6c7dd913f denizhalahusnuyuunutamamis5c4e6c7dd913f Deniz Seki, cezaevinde kendisini ziyarete dışarı giden erkek kardeşi Serkan Seki’yle ağız dalaşı etti İddialara kadar bu kavganın nedeni, şarkıcının kardeşine “Düşündükçe Hüsnü’yü eskisinden daha çok sevdiğimi gördüm demesi KOKAİN operasyonunda gözaltına alındıktan sonra Bakırköy Kadın Cinayet ve Tutukevi’ne gönderilen Deniz Seki, geçtiğimiz hafta kendisini ziyarete giden erkek kardeşi Serkan Seki’yle kavga etti İddialara kadar bu kavganın nedeni de Hüsnü Şenlendirici Cezaevine girdiği günden beri kardeşine, Hüsnü Şenlendirici’yi unutacağına dair söz veren Deniz Seki, kardeşine “Hüsnü’yü hâlâ deli gibi seviyorum deyince kavga çıktıSERKAN Seki, Deniz Seki’nin bu sözleri üzerine çileden çıktı Kardeşiyle ziyaret saati baştan başa tartışan Seki’nin, “Burada yapacak fazla artı bir şey değil Düşünmekten başka Düşündükçe Hüsnü’yü eskisinden daha çok sevdiğimi gördüm dediği söyleniyor Ablasının bu sözleri üzerine çok sinirlenen Serkan Seki’nin de görüş süresince Deniz Seki’yle tartıştığı ve “O adamı unut dediği konuşuluyor  

Üst Alt