Son Konu

Ders cikarabilirsiniz belki

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Merhaba arkadaslar,

ben yasadigimi kâğıda dökmek istedim belki ders cikaran olur diye cunku yasadigim bu aci cok pis birsey Bir kiz vardi ilk once bakismayla basladi (ayni yerde calisiyoruz) sonra ben numarasini felan aldim konusmaya basladiydik Bir iki ay felan surdu ve ben gercekten seviyordum ve kendisi de whatsapp tan kalpli felan mesajlar yaziyordu, son gorulmemi felan sorun ediyordu kimle konustugumu soruyordu, online ken onla konusmadigim süre trip atiyordu hersey guzel anlayacaginiz Bir gun otomobil kursu dersinde bunu trafikte yakaladim ve ben biraz simariklilik yaptim (arkasindaydim) bu arabayi istop felan ettirdi ama hosuna gitmis cok gulmus sonra felan ve o ayni gun is te ayni saatlerde calisiyoruz Ve kendisi gelip her zaman benle konustu (hersey belliydi), bana dokunuyordu bende ona Yine yazisiyorduk ve artik mesajlari tam sevgili mesajlari gibiydi fakat ben duygularimi mesajla izah etmek istemedim ve kendisi bana neden duygularini anlatmiyorsun dedi, bende en iyisi bunu yuzune yapmaliyim dedi Oda ozaman en yakin zamanda bulusalim ve bisey yiyelim sende icindekini soyle Pazar isten sonra bulustuk ben herseyi dedim oda bos olmadigini felan iste, gidip birsey yedik, artik el ele tutusuyorduk ve sonraki gun ben bilmiyorum ve hersey bitti, gurur demeyelim lakin gururuma onem veririm hic kal felan da demedim fakat deli gibi seviyorum ve simdi hala dusunurum 4 hafta once oldu bu durum ve diyecegim o oysa asla ama asla bir kiza guvenmeyin, yada cok sevmeyin Bakmayin cok sevmeyin dedigime, gonlune söz gecirememek in ne oldugunu iyi bilirim Hadi eyvallah

Üst Alt