iltasyazilim
Yeni Üye
uzunca bir süre kimseyle çıkmıyordum ve karşıma biri çıktı 2 ay peşimden koştu ben istemedikçe o ısrar etti çok sevdiğini söylüyordu bu sırada çıktığı vardı ve ondan kurtulup adamakıllı bana geleceğini söylüyordu en sonunda öyle oldu herşeyden vazgeçti benim için ben baya bi zaman konuştuktan daha sonra deneyelim dedim ve çıkmaya başladık her şey fazla iyiydi 1 buçuk ay çıktık ve sonra sorunlar çıkmaya başladı ufak tefek sorunlardı ama ben terketmek istedim ayrıldık 2 gün sonra barıştık daha sonra her tarafta ayrıldık ve yeniden barıştıko bana ayrılık olmasın soğukluk olur falan diyordu lakin ben bu dek ciddiye almamıştım en son barışmamızdan daha sonra soğuk davranıyordu bana seviorum diodu ama soğuktu alışmaya çalışıorum diodu daima dürüst oldu bana açıkca söylüyordu bunları ve sonunda ayrıldık 2 hafta sonra onu gördüğümde benimle bitmiş barışmak istedi bende burnu biraz sürtülsün istedim lakin barışıcaktım o da dalga geçtiğimi düşündü ve ne mesaj ne bişey yoktu artıkson konusmamızda bittiğini söyledi,benim yüzümden bu hallere geldiğimizi söyledi ve senden başka biri olmıycak için gizli olsun dediayrılalı 3 hafta oldu msnde ve facebookta hala ekli lakin konusmuyoruz ve karşılatığımızda bakmıyoruz birbirimize(geçen günkü karşılaşmamızda arkamdan baktığını farkettim lakin ) nolucak hemen bu halimiz? seviyormu acaba ? unuttumu yada başka birisimi var aklında nolur bişey söyleyin??