Son Konu

Dilencilerle muhabbetler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Dilencilerle muhabbetler şu garibana bir sadaka be guzel ablam guzel ablam mı? guzelsin tabi be abla kim bilir daha once kaç kadına soylemissindir bunu soyledim emrindeki be abla işim bu benim siz erkekler hepiniz aynısınız vercen mi para abla? tabiii fakat hayir bi sitir git o süre dukkanın önünü kapama bir çocuk dilenci, çiçek satmaya çalışmayıp yelken direği olaya girenlerden abi bi mektep harçlığı abi 100 bin lira be abi okullar kapandı lan sıpa abi bi ekmek parası ver o süre yerine ekmek alsam olur mu ? abi sen ver ben alırım be abi vermiyorum hadi be abi sevgilinin hatrına biz kardeşiz bi 100 bin lira istedik be yavk hadii lennn! allah rızası için bir kırpıntı al be abla (beşyüzbin tl verilir) şamata istemez al tamamdır beşyüz olmaz bir milyon vercen hönk !??! abi yüz bin versene what? abi yüz bin ya i can't understand you dolar dolar? what the fuck are you talkin about; i know that you are a fuckin beggar you asshole ayak take my baş! (kayda değer bir şey söylüyormuşçasına) ??? yes yes get the fuck out of here ! (gülümseyiş) la ibo ibo! turistle konuştum lan evladım, allah rızası için bir ekmek parası al teyze al bu ne? iki yüz bin, ekmek parası iki yüz yok mi ekmek yahu evladım bu bana yetmez, 1 milyon ver barirejimdeyim kepekli ekmek yiyorum eh istersen 5 milyon veriym üzerine bi de light kazandibi yersin sen ver ben diet cola alırım üstüyle abi bi siftah atsana yok para abi siftah diyorum yok kardesım lan at dedim al bitmiş(dilenci alır basını gıder) mendil ne oldu la o paraya kaba şaka degilde diğer birsey verecem ben sana hazır kardesım istemiyorum hic bi sey  

Üst Alt