bilgiliadam
Yeni Üye
Dini paha biçilmez sözler kıymetli dini sözler çok değerli sözler çok iyi dini ßüTün öZL€DiKL€R!im ߀ND€n ayrı YaŞıYoR!!!! ß € $ P a R a € d € R M i V a r L ı q ı n ? K i Y o k L u q u n ß e n i A c ı t S ı n !! A$k'La SakLanßaç ØYnuYØrum !! £n iYisi içimden 9'a kadar SaymaK we Ønu ØLduğu Yerde Unutmak !! KØrkma KaLß!m GeÇeR aCıSı !LK D€Famı a$ıK ØLdun Sen !! VaR mı aŞKın ßenLe KavgaSı SanK! !LKez aĞLıYoRsun Sen !! çok iyi deqiLim lakin FarkLıyımm ßi kıZım oLana Dek €n iyiSi ßenim Sen KraLSan ßen NeYim aŞkına Esir miYim !!! DaHa Ne iSTiYoSun Kapında mı öLeyim !!! Değişik nickler ß e $ P a r a € d e r M i V a r L ı q ı n !!! K i Y Ø k L u q u n ß e n i A c ı T S ı n !!! ß ! L ! r m ! S ! n ß u $ € h ! R de S a n a a $ ı K ß ! r ! V a r !!! Deq!$T!R€m€zS!n ߀ni ߀n ßuyum !!! ß!raz Huysuz B!Raz KıRıK !!! ߀n K€nd!mL€ MuTLuyum !!! sensiz kaLdım her anımda !!! halime aCıyorumm !!! anLamı oLmayan ßütün a$kLarda her zaman ßizi Ya$ıyorum!!! qeLecek çizip atsa qeçmi$i !!! $iddetLi qeçimsiz !!! Geleceğim Bekle Dedi Ben Beklemedim Oda Gelmedi Ölüm Gibi Birşeydi Ama Kimse Ölmedi !!! Değişik nickler Göz£êrïmdê Pêrdê$ïñ ßâktıqım Hêr ¥êrdê$ïñ ¥âŞâr$âm §êßêßïm Ö£ür$êm Nêdêñïm$ïñ گǺkıή گẽήi گẽviyσ®uм Dẽмẽ L@ήẽT σLگuή گẽήiή GißiLẽ®Iήẽ گẽήi گẽvмẽkмi ß@ήǺ uzǺk σL@ή Kẽliмẽ: GençLigimizi yakanLara , Sevdiqimizi eLimizden aLanLara , Kolumuza tıraş bıçağı attıranLara , Kadehi eLimize tutuşturanLara, her Kuytu köşede esrarı cektirip üçlüyü tersten yaktıranLara isYanım aLLah’a degiL Tüm aLLah’sızLara!!!! Hayati uÇurumLArDa Géçmiş Bir AdaMada MéZar oLaRak uçuRumun KéNari Yakisir Unutma! ucurumun KéNArindada ÇiCékLéR YéTisir kãrdãn ãdãmLãrIn SãLtãnãtI Güne$ görünCeye kãdãrdIr ! Öbür nickler DeLiKaNLı TeRKeTMeZ TeRKeDeNiDe aFFeTMeZ… ! ! !Hiç kimse için hayal kırıklığına uğramadım, çünkü hiç kimse için düş kurmadım ! ! αѕαмỉуσяυм єиğєℓℓєяỉ , ğöζüм καяα , ğöиℓüм ∂єℓỉ , вυ αѕκỉи ѕєи¢є вє∂єℓỉ уαѕαмακтαи vαζğєçмєκ мỉ! Üζüℓѕєи єℓỉиє вỉяѕєу ğєçмєζκỉ,∂üиуαиỉи нαℓỉ вυ нỉç ∂єğỉѕмєζκỉ,ѕαиѕ иє ζαмαи ğüℓєя вỉℓỉиємєζκỉ ∂єятℓєяє вσѕvєяỉρ уαѕαмαℓỉѕỉи! αуяỉℓỉяѕακ нєяѕєу вỉтєя ѕєvğỉℓỉм , ğỉ∂єяѕєи вỉя ∂αнα ğєℓмє вσѕυиα , ğỉ∂ỉѕỉи нєяѕєуỉи вỉтỉѕỉ σℓυя , вαğỉѕℓαя,α₣₣є∂єя ѕαимα вσѕυиα! ѕєи∂єи αуяỉℓỉи¢α çσκ çєκтỉм ∂єѕєм,αиℓαтѕαм нαℓỉмỉ ỉиαиỉямỉѕỉи,ѕєиỉи ѕєv∂αи вєиỉ ρєяỉѕαи єттỉ,уỉκỉℓ∂ỉм ѕєvğỉℓỉм ỉиαиỉямỉѕỉи!Iyiliği sır olarak saklamak, kötülüğü gizlemekten daha üstündür (Ebu Bekir Ferra) Bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe ererdi (İmamı Azam) İnsan, alışkanlıklarının çocuğudur (İbni Haldun) Cümbür Cemaat herkese bir lokma şey verebilir ama boğaz affetmek, ama Allah’ın işidir (Mevlana) Güzel söz söyleyen, kimseden kötü söz işitmez (Firdevsi) Bir şeyi bulunmadığı yerde aramak, onu aramamak demektir (Mevlana) Avcı nice al (kapan, hile) bilirse, ayı da onca yol bilir (Kaşgarlı Mahmud) Adaletsizlik aleyhinde eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz (Hz Ali (ra)) Hoş konuşmanın sırrı, lüzumsuz sözleri terk etmektir (Hz Ebubekir) Özü dürüst olanın, sözü de içten olur (Hz Ali (ra)) Birliğin kederi, ayrılığın safasından daha hayırlıdır (Yahya bin Muaz) Her gecenin bir gündüzü vardır (Hz Ali (ra)) Sakladığın sır senin esirindir Açığa vurursan sen onun esiri olursun (Hz Ali (ra)) Bütün kötülüklerin anahtarı, hiddettir (Cafer bin Muhammed) Kesik koyuna derisinin yüzülmesi ızdırap vermez (Hz Esma) Hoş etik; bağışlayıcılık, dayanma ve tahammüldür (Hasanı Basri) En iyi nasihat; iyi örnek olmaktır (Malcolm X) Lezzetli üç köşeli dikendir, ne türlü koysan batar (Mevlana) Geçmişler geleceğe, suyun suya benzemesinden daha fazla aynı (İbni Haldun) İnce sözler keskin kılıca benzer, kalkanın yahut geri dur (Mevlana) Gerçek varlıklı, bilgisi fazla olan insandır (Hz Ali (ra)) Ya olduğun gibi görün, veya göründüğün gibi ol (Mevlana) Cevizi kırıp özüne inemeyen, hepsini kabuk zanneder (İmam Gazali) Hayat, iman ve cihaddır (Hz Hüseyin (ra)) Haksızlığa baş kaldırmayanlar, onlardan gelecek her kötülüğe katlanmalıdırlar (Hz Ali (ra)) Hayatında ekmeği yenmeyen kimsenin adı, ölümünden daha sonra anılmaz (Şeyh Sadi) Hiç kimse, diğer bir kimsenin kulu değildir (Hz Ali (ra)) Uzun mesafelere ulaşmak, yakın mesafeleri aşmakla mümkündür (İmam Gazali) Tarih yok, hatalar yinelenme ediyor (Abdulhamid Han) En büyük felaketler içinde bile ümidini kaybetme, unutma fakat ilik, sert kemiğin içinden çıkar (Hafız Şirazi) Cahillerin kalbi dudaklarında, alimlerin dudakları kalplerindedir (Hz Ali (ra)) Her kalbin çarpıntısı kendi ecelinin bacak sesleridir (Beyazidi Bestami) Mal cimrilerde, silah korkaklarda, karar da zayıflarda olursa işler bozulur (Hz Ebubekir (ra))