M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 3 Ara 2023 #1 Diyet Kabak Yemeğim Tanımı İçin Materyaller 2 soğan 3 diş sarımsak 6-7 adet kabak 2 ortaboy domates 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1/2 (yarım) bağ dereotu Diyet Kabak Yemeğim Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Soğan ve sarımsakları küp küp doğrayalım . Kabakları istediğiniz üzere doğrayabilirsiniz ben büyük bıraktım. Domatesleri de küp küp doğrayalım . 2 yemek kaşığı kaşığı zeytinyağını tenceremize alalım. Soğan ve sarımsakları ekleyelim biraz kavurabiliriz. Üzerine kabakları ekleyelim ,bir iki tıp döndürüp domatesleri ekleyelim. Biraz tuz ekleyelim. 1 çay bardağı su ekleyip kısık ateşte pişirmeye bırakalım. Pişmeye yakın dereotunu kıyıp ek edelim biraz daha pişirip servis edebiliriz. ((eşim için domates ekliyorum ben koymasınızda çok hoş oluyor)).
Diyet Kabak Yemeğim Tanımı İçin Materyaller 2 soğan 3 diş sarımsak 6-7 adet kabak 2 ortaboy domates 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1/2 (yarım) bağ dereotu Diyet Kabak Yemeğim Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Soğan ve sarımsakları küp küp doğrayalım . Kabakları istediğiniz üzere doğrayabilirsiniz ben büyük bıraktım. Domatesleri de küp küp doğrayalım . 2 yemek kaşığı kaşığı zeytinyağını tenceremize alalım. Soğan ve sarımsakları ekleyelim biraz kavurabiliriz. Üzerine kabakları ekleyelim ,bir iki tıp döndürüp domatesleri ekleyelim. Biraz tuz ekleyelim. 1 çay bardağı su ekleyip kısık ateşte pişirmeye bırakalım. Pişmeye yakın dereotunu kıyıp ek edelim biraz daha pişirip servis edebiliriz. ((eşim için domates ekliyorum ben koymasınızda çok hoş oluyor)).