Y yasuo Yeni Üye Katılım 14 Şub 2021 Mesajlar 84,876 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 36 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 22 Kas 2023 #1 Diyet Kahvaltım Tanımı İçin Materyaller Karışım; 1 adet yumurta 1 kahve fincanının yarısı kadar su 1,5 yemek kaşığı un Tuz Karabiber Pul biber İçi için; 1 adet çeri domates 2 yemek kaşığı lor peyniri Diyet Kahvaltım Tanımı Yapılışı Yumurta, su, un, tuz, karabiber ve pul biberi yeterlice çırpıyoruz. Tavaya azcık yağ koyup her yerine yayıyoruz. Tavaya karışımı döküp pişmesini bekliyoruz. Pişen karşımı aksine çevirip çevirdiğimiz tarafa domates ve lor peynirini de ekleyip iki tarafı katlıyoruz. Afiyet olsun.
Diyet Kahvaltım Tanımı İçin Materyaller Karışım; 1 adet yumurta 1 kahve fincanının yarısı kadar su 1,5 yemek kaşığı un Tuz Karabiber Pul biber İçi için; 1 adet çeri domates 2 yemek kaşığı lor peyniri Diyet Kahvaltım Tanımı Yapılışı Yumurta, su, un, tuz, karabiber ve pul biberi yeterlice çırpıyoruz. Tavaya azcık yağ koyup her yerine yayıyoruz. Tavaya karışımı döküp pişmesini bekliyoruz. Pişen karşımı aksine çevirip çevirdiğimiz tarafa domates ve lor peynirini de ekleyip iki tarafı katlıyoruz. Afiyet olsun.