Son Konu

Doğum Günleri İçin Çok Özel Mesajlar ve Çok Anlamlı Sözler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Doğum Günleri İçin Fazla Özel Mesajlar ve Fazla Manalı Sözler Doğum Günü En Özel Sözler Doğum Günü İçin Özel Sözler Doğum Günü İçin Özel Sözler arayan bütün meleklerimize ve misafirlerimize birbirinden değerli anlamlar taşıyan doğum günü sözleri ile geldikdogumgunleriicincokozelmesajlarvecokanlamlisozler5c55651601befalt :D Big Grin :D Sevdiklerinizin yüzüne yayacağınız bir tebessümde bizim de katkımız olsun diyoruz ve Doğum Günü En Özel Sözler listemizi sizlerle paylaşıyoruz 1549100305 1549100305 dogumgunleriicincokozelmesajlarvecokanlamlisozler5c556516348f5dogumgunleriicincokozelmesajlarvecokanlamlisozler5c556516348f5 dogumgunleriicincokozelmesajlarvecokanlamlisozler5c556516348f5 Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki bütün dilekleri vermesini diliyorum Doğumgünün kutlu olsun Yeni yaşında kalbinin alabildiği dek sevmen ve her zamankinden daha fazla sevilmen dileğiyle Yeni yaşın mutlu, doğum günün kutlu olsun Yılların sormadığı yolların yontmadığı,dostların unutmadığı bir ömür için bu yıl başlangıç olsunDoğum günün kutlu olsun Pastanın dilimlerinde yoktur gözüm onu üfleyecek olan onu manalı kılacak olan birey değerlidir benim için hayatımın kreması,bal kaymağı nice yıllar olsun Elini kalbine koy, gözlerini kapat, ruhumu sana gönderiyorum Birazdan öpüleceksin, yeni yaşın kutlu olsun Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, galibiyet merenlerini tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin Doğumgünün kutlu olsun! Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine yerinde ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim Nice seneler… Dünyada eşsiz bir alımlılık varsa o da kalbindedir Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin İyi ancak varsın ve iyi ancak doğdun! Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata Defalarca sevgiyle yaşa! Nice yaşlara… Bugün doğumgünün olduğu için ayrı ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Fakat sen benim için yalnızca bugün değil her gün ayrı ve özelsin İyi ama varsın… Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları daima göremezsin lakin senin için daima varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin Bugün beni göremesen de bil fakat yanındayım… Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi fazla uğurlu hissediyorum Hayatın bütün kötülüklerinin senden uzaktan olmasını dilerim İyi ama varsın ve iyi ancak dostumsun! Hep birlikte nice senelere… Doğumgünün kutlu olsun! Bir yıl daha bitti, fakat sakın üzülme vakit tez geçiyor diye… Unutma ki cümbür cemaat benzer şeyi yaşıyor Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım “olağanüstü bir yıldı dersin Bütün dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle Nice yıllara… Uyarı! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilekler içermektedir Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Derhal bu mutluluğuna sımsıkı sarıl ve ümidini koskoca bir yıl her tarafında hiç yitirme! Aşkta, parada, sağlıkta daima kazanmanı dilerim Sensiz bir hayatta kime doğrusu “dostum diyebilirdim bilmiyorum İyi oysa dogdun Nice mulu yaslara… Biraz baht, biraz sevgi ve dayanıklılık, birer parça süre, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir “hayat pastası yapabiliriz sanırım… Nice yaşlara! Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, galibiyet merenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin Sevgi batmış kalman ve mutlu olman dileğiyle… Doğumgünün kutlu olsun! Bugün belki de fazla kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, oysa şu lahza okuduğun içlerinde en farklısı Çünkü bu mesajın her harfi tamamen sevgiden oluşuyor Hayatının her döneminde mutlu ve dinç olmanı diliyorum Bütün hayallerin gerçekleşsin, hayat güneşi her daim seni aydınlatsın! İyi ama doğdun ve iyi oysa varsın… Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi istek içermektedir Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun daima sürsün İyi fakat doğdun Nice mutlu yaşlara… Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her daim varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin Bugün beni göremezsen de bil ama yanındayım! Doğumgünün kutlu olsun… İyi ancak varsın varsın Birlikte daha nice yaşlara… Kısa bir mesaj olmalı bu Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan Bil ama unutulmadın Doğumgünün kutlu olsun! Yaşa Sev Gül! Bunlar beceriksiz olmasın yaşamında Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun Nice mutlu, şen ve yaşam dolu yaşlara… Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir… Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha hoş, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim Yüzünde tekrar tekrar bir tebessüm olsun çünkü sana fazla yakışıyor Daha nice mutlu yıllara…  

Üst Alt