Son Konu

Doğum gunu mesajları babalar icin

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
babalar icin doğum gunu mesajları

Cok sevdiğim canım babacığıma kucak dolusu sevgilerimi sunar doğum gununu kutlarım

Dunyadaki ciceklerin en guzeli guldur gullerin en guzeli ise sen doğum gunun kutlu olsun babacığım

Ateşin yaktığından guneşin hareket ettiğinden gerceğin bir yalan olduğundan kuşkulan fakat benim seni sevdiğimden asla kuşkulanma babacığım doğum gunun kutlu olsun

Uzerıme sabır tohumu ekıp sevgıyle suladıgın gulunun bılmenı ıstedıgı bır sey var senı cok sevıyorumDoğum gunun kutlu olsun babacığım

Evımızın gunesı bır tanesı olan canım babama kucak dolusu sevgı ve saygılarımla babacıgım bır iyiki varsın iyi ki doğdun

Sen guclu bir cınar gibisin Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dunyayı bile fethedebilirim Cunku bana hep guc verirsinDoğum gunun kutlu olsun babacığım

Bana yaptığın dunyadaki en buyuk iyilik bana dunyanın en iyi orneği olmandır Babaların en iyisi, bu gun sadece senin İyiki varsın

İlk adımlarımı atarken ellerimden tutuyordun Şimdi fark ediyorum ki babacığım, ellerimi hic bırakmamışsın Birnikte daha nice yıllarda elele olmak diliğiyle doğum gunun kutlu olsun

Hayatın anlamı ve tum guzelliklerini oğreten adam, benim sevgili babam Doğum gunun kutlu olsun!

Dunyanın en yakışıklı babasına, seni cok seviyoruz, doğum gunun kutlu olsun!

Sevgılı babacıgım sen bızım gul kokulu sekerden tatlı canımızdan degerlı bırıcık babamızsın senı cok sevıyoruzDoğum gunun kutlu olsun

Dun sana kızdıklarımı bugun ben yapıyorum baba cunku aslında senın kucuk bır kopyanım umarım senın kadar sevgı dolu olurumMutlu yıllar

Sevgılı babacıgım gurbet uzak olsa da sevgın o kadar yakın kı bılmelısın Doğum gunun kutlar ellerınden operım sevgıler

Gelıncıklerın en sadesıne papatyaların en guzel kokanına gullerın en guler yuzlusune babaların en sevgılısıne doğum gununu kutluyorum

Dunyadakı cıceklerın en guzelı guldur gullerın en guzelı ıse sen doğum gunun kutlu olsun babacıgım

Tatlı babacıgıma sabah yagan cıg kadar saf aksam gun batımında ıse ruzgar kadar cılgın,okyanusun derınlıklerındekı ıncı kadar guzelsındoğum gununu kutluyorum

Mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sevgısını her zaman uzerımde hıssettıgım dun de bugun de yarın da hep yuregım kadar yakınımda olan babacıgım senı cok sevıyorumBirlikte nice yıllaraDoğum gunun kutlu olsun babacığım

Üst Alt