Son Konu

doğum gunu mesajları sevgiliye

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
doğum gunu mesajları sevgiliye ozel
Sevgililere ozel doğum gunu mesajları

Dunyadaki hic bir guzellik senin guzelliğin karşısına seni tanıdığım gunden beri gecmedi ve gecemez sevgilim iyiki doğdun… iyiki benim oldun…

Saatlerdir parlak bir fikir arıyorum sana hoş bir mesaj yollayabilmek, pırıl bir yasam dileyebilmek icin Doğum gunun KUTLU OLSUN

Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik olum kadar acı, sen nefes kadar onemli, canım kadar değerlisin, iyi ki doğdun birtanem

bin yıl omrum olsa bin yıl seni severdim,bin yıl seni sevseydim bin yıl daha isterdim sevgilim, ilk ve son aşkım iyi ki doğdun bitanem

sevmek yasamak ise seninle yasamayı isterim, ayrı kalmak ozlemek ise yalnız senden ayrı kalmak istemem, seninle doğmadım ama seninle olebilirim iyi varsın bitanem

dunyanın en ışıltılı gozlerine ve en guzel yureğine sahip insan iiki doğdun ve iiki varsn seni cok ama gercekten cok seviyorm

varlıgın varlığm sebebın sebebım niyetın niyetımdır bnmlesın ya bundan otesı yok sevmeyı ve sevılmeyı hak eden yureğnle hayata hosgeldn bıtanem doğum gunun kutlu olsn!!

sen hayata ne verirsen hayat sana daha mukemmelini verirmiş ben hayata ne verdim bilmiorum ama bana ummadığım kadar değerli olan seni verdi iyiki doğdun iyiki benimlesin aşkım seni cok sewiorum

Üst Alt