Son Konu

doktor ameliyatta

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
doktor ameliyatta Hekim Kaan, kankası Necmi'yi bayıltmadan açık kalp ameliyatı yaparken; heyecan var mı heyecan olmaz olur mu abi, yusuf yusuf yani bi şey olmaz, sana en cix ameliyatımı yapcam ameliyatın cixi mi olur? sana özel buayaklarım tavana bağlı şekilde ameliyat etcem seni, tarihe geçcez olm neee ! manyak mısın yaa? olmuyom abi ben ameliyat falan şaka olm şaka ameliyat öncesi adamın yaptığına bak euehue, yat bakim şuraya sırtüstü mü? yok, yüz üstü, hafifte domal şöle kıbleye doğru niye domalacak mışım? ya olum saçmalama, uzan şuraya sırtüstü, dtten ameliyat olacan yarı şşş, hemşire hanımların önünde, ayıp oluyoo onlar tanıdık olmayan yok bana yabancılar fakat neyse, nurten bayan, hastayı ameliyata hazırlayın bitmiş, hazır hasta doktor bey olm necmi, mayışmışın sen ya bi git * çakır keyfi olmuş gibiyim euhue, ne güzel işte, içmeden sarhoş oldun ne zaman bayılacam ben? bayıltmadan ameliyat olcan sen nasıl yani bilincin hafiften uygun olcakolm sıkılıyorum ameliyat esnasında, eksik muhabbet ederiz diye böyle yaptım abi sen harbiden manyaksın haa daha önce denedim, bi şey olmadı bismillahirrahmanirahimm bak ne güzel imana da geldin pişmanlık tövbe evet, başlıyoruz, neşter lütfen napcan neşteri dişimde et kalmış, onu temizliyecemNecmicim, ameliyathanedeyiz, kebab salonunda değilsence ne yapabilirim neşteri? olum kesecen mi beni diri diri? yoq, önce tırnaklarını sökcem, sonradan tırnağın altındaki ete tuzlu sürcez önce eziyet, daha sonra vahşet yanifantazi yapalım demi eksik ya niye ben allahım niye? olum saçmalama, acımıyacak diyorum sana bak, eğer bir lk yaparsan, yengeye bütün yaptığın pislikleri anlatırım hıng ! olm sus, hemşire hanımların yanında Hani yabancı değildi ulan onlar tamamlanmış olm laf, acımıyacak haftaya halı saha maçı var hasanlarla, o maça yetiştirmemiz gerekli seni abi bana su kaynatan otomobil muamelesi yapma euheuhe, bitmiş olm kıpraşma, başlıyorum carkkkkrkkkrkk ( derinin yarılma efekti ) abi bi güzel oldum, böyle yarı içim açıldı, bi refah doldu tabi olm, açtık kalpten mideye değin harbi mi? hı hı falla kanka senin için kararmış, canını sıkan bir şey var hadi ya evet bak şurda, midenin sol tarafı kap kara olmuş du bakm hımm3 vakte değin bi haber alacaksın olm makara geçme, kahve falımı bu anasını satim euheuhe, yok * gayet normal herşeyşimdi damarları yoklama edelim evettt, lik yapan damarı buldum napcan ona? söküp atcam, yerine kçından alacağımız bir damarı koycaz yoq ben aldırmam kçımdan damar falan ya olm , damarı açcaz şimdibi şeyci kalmıyacak hangi damar bu kalpten ortaya bu arada ilk köşeden sola dön, ilerde küçük bir kılcal damar var, orda kime sorsan gösterirler kaan ! olm yarı sölesem bilcendamar işte hepsi benzer (hööönngghghgrtrt ) zuhuahuaa ne yaptın olum bi şey yapmadımhafiften mideni sıktım bıraktım deli misin olm niye kurcalıyon midemi ehuehue, bayılıyom bu harekete, kusacak gibi oluyon dimi lan hay varya bak kanka, hazırlanmış açmışken diğer istediğin bi şey var mı? he, mideyle karaciğerin yerini değiştir sana sıkıntı niyeki? moda abicim moda, hiç modayı peşine düşüp takip etmiyo musun? falla değişirim ama birazcık vakit alır ya abi bi git işine, hadi kapat da gidelim, akşam bizdesiniz, ona göre işlenmiş hazır, dur tel açayım hanıma dıııttt dıııtttt (Alo, Nalan, napıyon güzelim hiç, bende aldım necmiyi altıma, midesiyle falan oynuyom bak ne diycem, akşam necmilerdeyiz, ben çıkışta seni alırım hadi öptüm tamamlanmış necmi, sizdeyiz akşama iyi iyi hadi abi, kapat şurayı, hava doldu içim ****im fiilen mideyle karaciğerin yerini değişim fikri kötü değildi ama kaan !! euheue, tamamlanmış lan cilalı, kapatıyormdoktorameliyatta5c5653cc16d45gifalt :puhas: :puhas: :puhas:  

Üst Alt