Son Konu

Dokunaklı Sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Dokunaklı Sozler Facebook

En Dokunaklı Sozler

Şimdi bir başkasına anlatırken acıyorsa icin,
ve derin bir kesikten ibaretse titreyen sesin

Sevmeyi Bilmiyosan Kullanma O İki Kelimeyi ! Yani Ne Sen Kirlet Ağzını O Sozle Ne de O Soz Ağlasın Kimin Eline Duştum Diye

İnsanlar senin kalbini kırmışsa uzulme Rahman (cc), 'Ben kırık kalplerdeyim' buyurmadı mı?

Bir gun sevgilim sordu ask nedir diye Biraz zaman istedim dusuneyim diye, ertesi gun gِordum onu bir baskası ile, kulagına fısıldadm ask izdiraptir diye

Seversem sonuna kadar severim silersem mahsere kadar silerim seveni bastaci sevmeyeni yolcu sayarim simdi soyle itirazin varmi seni seviyorum

ßeni Gorup Kendini SınamaSadece Gorebildiğin KadarımHayat ßir Kumar ise Zarları ßen Atarım

Yalnızlığım bir cığlıktı, hepiniz mi sağırdınız???

Sevme sevsinler sana onem versinler Ağlama ağlatki kıymetini bilsinler

Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez

Hayatta hic kimse icin ağLamaya değmez,ağLamaya değenLer zaten ağLatmaz

Eğer bir gun ağLaman gerekirse başını dik tut ki:GozyaşLarın seni ağLatan kişi kadar aLcaLmasın

Bu masaLar bo$ kaLmaz gidenin yeri doLar Bu vazoLara bir$ey oLmaz yaLniz cicekLer soLar

Gonul kimsesiz yapamaz sevebiLeceği bir dost arar Ta$in kaLbi yoktur ama onu biLe yosun sarar!

Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderimDinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin asi kızı hic kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz

Dunya kadar derdim olsun senin gibi yarim olsun kavuşmaya zaman yoksa obur dunya bizim olsunpara şohret elin olsun tatlı dilin benim olsunsensiz gecen yuzyıl değilseninle gecen bir gun benim olsun aşkım

Biz kimleriz diye sorma, biz hayata bosvermislerdeniz Bize hayat nedir diye sorma, biz hayat deryasinda yuzenlerdeniz

Üst Alt