Son Konu

Dolgunun şişliği ne zaman iner?

OyuncakAdam

Yeni Üye
Katılım
6 Ara 2022
Mesajlar
178
Tepkime
0
Puanları
16
Konum
adana
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0

Dolgu şişi kaç günde iner?​

Dolgu işleminden sonra hafif bir şişlik ve morluk oluşabilir. Bu yan etkiler normaldir ve 2-3 gün içinde kaybolur. Bu süre zarfında aşırı soğuk ve aşırı sıcak sudan uzak durmanızda fayda olacaktır.

Dolgu şişliği nasıl iner?​

Dudak dolgusu uygulamasından sonra dudaklarda şişlik oluşması normaldir, bu şişliklerin büyük bir bölümü 3-4 gün içinde geçer. Dudakta oluşan şişliklerin tamamen geçmesi biraz daha zaman alır ancak süreci hızlandırma için bol su içip buz kompresi yapabilirsiniz.

Dolgu ne kadar sürede oturur?​

Yüz dolgusu yapıldığı anda etkisini gösterir, oturması 10-15 gün kadar sürer. Yüz dolgusunda kullanılan hyalüronik asit dolgular kalıcı değildir ve etki süresi 8-12 ay sürer.

Dolgu şişer mi?​

Cilde uygulanan dolgu işleminden sonra 48 saate kadar ödem ve şişlik görülebilir. Bu durum kalıcı değildir kısa sürede kendiliğinden şişlikler kaybolur. Şişliklerin inmesi ile birlikte dolgu sorunlu bölgeye yerleştiğinde daha doğal ve güzel bir görünüm ortaya çıkabilir.

Diş dolgusu sonrası yanakta şişlik nedir?​

Dolgu yaptırdıktan sonra çenede ya da yanaklarda şişme olması nadir görülmektedir. Dolgu sonrası şişlik çok fazla ve ağrı yapıyorsa mutlaka hekiminize bildirmelisiniz.

Botoks şişliği ne zaman geçer?​

Botoks, enjekte edilen bölgede kasların kasılmasını engelleyerek cilt üzerindeki kırışıklığın azaltılmasını sağlar. FDA tarafından onaylıdır. Uygulamadan sonra çok hafif bir şişlik ve morluk oluşabilir. Şişlikler iki gün içerisinde kaybolur.

Dodaq dolgusundan sonra ne etmek olmaz?​

Dudak dolgusu uygulamasının ardından ilk gün dudağa hassas davranılır. Bu nedenle dudak dolgusu sonrası 2-3 saat süreyle sert çiğneme hareketi, sıcak bir şeyler yemek, içmek yasaktır ve ruj sürülmemelidir. 24 saat boyunca öpüşme gibi aşırı dudak hareketlerinden kaçınılmalıdır.

Dolgu yapılan diş Çürürse ne olur?​

Aşınmış, kırılmış, çatlamış veya düşmüş olan dolgular, diş ile dolgu arasında çürümeye neden olan bakteriler için giriş noktası sağlayabilecek boşluklar bırakabilir. Bu bakteriler bir diş fırçasıyla veya başka yollarla kolayca uzaklaştırılamaz ve dolgunun kenarı boyunca veya altında çürüme gelişebilir.
 
Üst Alt