E elektronikci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 153,387 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 12 Tem 2024 #1 Domates Çorbası (Sütlü) Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı domates rendesi (ben yazın yapmış olduğum domates sosundan kullandım) 1 tatlı kaşığı domates salçası 1,5 yemek kaşığı un Yarım çay bardağı zeytinyağ 1 su bardağı süt 4 su bardağı su (dilerseniz tavuk suyu yahut 1 adet bulyon kullanabilirsiniz) 1 tatlı kaşığı tuz Karabiber Üzeri için: Kaşar peyniri Domates Çorbası (Sütlü) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yağı tencereye alıp üzerine unu ekleyelim. Unun kokusu çıkana kadar kavuralım. Karabiber, tuz ve salçayı ekleyip 1-2 dk. Daha kavuralım. Sonra domates rendesini ekleyip yeterlice karıştıralım. Suyu yavaş yavaş ekleyip, en son üzerine sütü ek edip kaynayana kadar karıştıralım. Kaynayıp kıvam aldıktan sonra, servise hazır.Afiyet olsun. Domates Çorbası (Sütlü) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Domates Çorbası (Sütlü) Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı domates rendesi (ben yazın yapmış olduğum domates sosundan kullandım) 1 tatlı kaşığı domates salçası 1,5 yemek kaşığı un Yarım çay bardağı zeytinyağ 1 su bardağı süt 4 su bardağı su (dilerseniz tavuk suyu yahut 1 adet bulyon kullanabilirsiniz) 1 tatlı kaşığı tuz Karabiber Üzeri için: Kaşar peyniri Domates Çorbası (Sütlü) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yağı tencereye alıp üzerine unu ekleyelim. Unun kokusu çıkana kadar kavuralım. Karabiber, tuz ve salçayı ekleyip 1-2 dk. Daha kavuralım. Sonra domates rendesini ekleyip yeterlice karıştıralım. Suyu yavaş yavaş ekleyip, en son üzerine sütü ek edip kaynayana kadar karıştıralım. Kaynayıp kıvam aldıktan sonra, servise hazır.Afiyet olsun. Domates Çorbası (Sütlü) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı